CRM – In volle expansie door diversificatie

CRM blijft schrijven aan een boeiend groeiverhaal. Het Waregemse IT-bedrijf verrijkt haar communicatiepoot CRM.ART met twee extra nicheactiviteiten en boort met CrmConnect nog een extra activiteit aan met een sterke link naar de verzekeringssector, de initiële doelgroep van het bedrijf. “Door onze grondige kennis betreffende e-commerce, ontpoppen we ons steeds meer tot de ideale partner, zowel in de farmaceutische industrie als in de autowereld,” getuigt zaakvoerder Roland Maes.

CRM steunde tot voor kort op drie pijlers: CRM.DEV (de softwaredivisie),  CRM.TEC (de hardwareafdeling) en CRM.ART (het multimediabureau voor on- en offline communicatie). Met CrmConnect voegt het bedrijf uit Waregem daar nog een vierde dimensie aan toe.

Be Exclusive, Get Connected

CrmConnect
CrmConnect is een onafhankelijke autodistributeur gespecialiseerd in exclusieve wagens met volledige fabriekswaarborg! “Via ons exclusief partnernetwerk met verzekeringsmakelaar en garagehouders, ondersteund door een uniek online portaal zorgen wij dat al onze partners meer omzet realiseren en ook de kopers betere voorwaarden verkrijgen. Dit niet enkel voor hun wagen maar ook voor de verzekering, financiering, onderhoud en herstelling, …”

CRM.ART
Daarnaast breiden ook de activiteiten van CRM.ART gevoelig uit. “Sinds kort beschikt CRM.ART met het Waregem Meeting & Event Center over een toplocatie voor professionele meetings. “De gloednieuwe congreszaal, bijhorende board rooms en de unieke mogelijkheden tot sfeervol netwerken lenen zich perfect voor de organisatie van beurzen, seminaries, opleidingen, recepties, workshops en andere bedrijfsevenementen. Op de ruime parking kunnen we bovendien 150 wagens ontvangen.”

Intussen ontwikkelt CRM.ART zich steeds meer tot een full-service ‘brandingbedrijf’, dat met Pharma Stock en Pharma Commerce onder meer een wijde waaier aan mogelijkheden voor apothekers biedt. “Pharma Commerce profileert zich als een webapotheek, die de dienstverlening van deze doelgroep gevoelig kan uitbreiden. Dit nieuwe verkoopskanaal is altijd open, creëert interessante synergieën met de offline apotheek en bespaart onze klanten veel kosten door de automatisering. De link met Pharma Stock zorgt ervoor dat van ieder product dat de consument kan kopen, online ook een foto en een bijsluiter beschikbaar zijn.”
Op die manier blijft CRM, dat momenteel 50 medewerkers telt, dus nieuwe horizonten verkennen.

Gentseweg 203 – 8792 Desselgem – T 056 36 14 93 – info@crm.bewww.crm.be