De Moor – Plaatsen creëren die je nooit meer vergeet

De Moor nv specialiseert zich sinds 1983 in de inrichting van interieurprojecten en groeide uit tot een belangrijke speler in zijn vakgebied. Knowhow, klantgerichtheid en een hoog serviceniveau vormen de voornaamste troeven van de onderneming.

Patrick De Moor.
Patrick De Moor.

Een (privé)leefruimte, kantoor, meetingroom, cafetaria, horecazaak, cultuurcentrum, leslokaal of een totaalconcept … De Moor nv laat de specifieke wensen en behoeften van de klant naadloos aansluiten bij een functionele benadering van de ruimte, met oog voor het budget.

Sleutels tot succes
Patrick De Moor: “Vanuit onze jarenlange ervaring denken we mee met de klant, inspireren en motiveren we hem. Met gericht advies bieden we individuele oplossingen op maat. Onze knowhow en service (zowel voor, tijdens als na de realisatie) maken het aanbod compleet.”

Interieur en beleving
De Moor nv wil een sfeer creëren waarin opdrachtgevers, medewerkers, bezoekers en bewoners aangenaam vertoeven en optimaal functioneren. Het team omvat naast een interieurarchitect ook een eigen montage- en serviceteam. Voeg daarbij de expertise, de vertrouwensrelatie met leveranciers en klanten en de totaalservice van planning tot plaatsing … en u hebt de optimale interieurformule in handen.

demoorIndustriezone “De Prijkels” – Souverainestraat 44 – 9800 Deinze   – T 09 386 41 95 – info@demoor.bewww.demoor.be