Destrooper-Olivier – Traditie en authenticiteit om van te smullen

Belgian Butters staat bekend voor zijn uitgebreide assortiment van kwaliteitsvolle premium koekjes. Ze worden gemaakt met passie, liefde en zorg en … de beste natuurlijke ingrediënten zoals roomboter, amandelen, room en echte Belgische chocolade. 

Bert Destrooper.
Bert Destrooper.

Bert Destrooper: “Bij Destrooper-Olivier zijn we bijzonder trots op onze premium koekjes van hoogwaardige kwaliteit, nog steeds gemaakt volgens de geheimen van grootmoeders recepten. De uitgesproken professionele aanpak levert onze onderneming wereldwijd succes op. Ik zet de familiale onderneming verder met respect voor de familiale waarden van mijn ouders.”

Publireportage De Strooper Olivier Hertsberghe Bert De StrooperU koos eerst voor een buitenlandse carrière. Waarom?
“Dat was een bewuste keuze. Gedurende zeven jaar deed ik ervaring op in Engeland, Frankrijk, Spanje, Denemarken, Duitsland, Tsjechië en Polen bij grootschalige bedrijven uit de voedingsindustrie. Dat kan ik elke jonge ondernemer met ambitie en respect voor zijn medewerkers aanbevelen. Zo verkrijg je een bredere horizon en je doet er talloze ideeën op om zaken te verbeteren. Ondertussen leer je nog wat talen bij ook.”

Publireportage De Strooper Olivier Hertsberghe Bert De StrooperWat is het geheim van het succes van Belgian Butters?
“Kwaliteit, authenticiteit en traditie vormen de waarden van onze unieke producten, die het verschil maken op de markt. Wij staan vooral bekend voor onze traditionele boterwafel, ‘de lukken’, zoals we in West-Vlaanderen zeggen. Die heeft een heerlijke volle roombotersmaak en smelt in de mond. Daarnaast is er het amandelbrood, een flinterdun krokant koekje met een fijne caramel-amandelsmaak. De stevige traditie vormt, samen met de ultramoderne productietechnieken, de kern van ons succes.”

Hoe ziet u de verhouding met uw klantenkring?
“We streven naar een samenwerking op lange termijn. Onze professionele aanpak en inspiratie bij de ontwikkeling van nieuwe producten maakt van Belgian Butters een betrouwbare partner met wereldwijde activiteiten. Wij geloven sterk in economisch en duurzaam verantwoord ondernemen. Daarnaast investeren we jaarlijks in research en development. Ons verkoopsteam boort steeds nieuwe groeimarkten aan met als doel om zo dicht mogelijk bij de klanten te staan.”

Fiche

  • Historiek: oprichting in 1986 door de heer Luc Destrooper en zijn vrouw Christiane Olivier. De huidige groep is nog steeds in familiale handen.
  • Visie: streven naar topkwaliteit.
  • Marktkennis: inspelen op de markt ‘product als verpakking’, klantenservice, langetermijndenken.
  • Ondernemen: keihard werken, liefde voor wat je doet, dynamisme, steeds willen bijleren, erin geloven en vooral werken aan je netwerken.

BelgianButters-logo(rood)De Leiteweg 9 – 8020 Oostkamp  – T 050 27 93 43 – info@destrooper-olivier.com  – www.destrooper-olivier.comwww.destrooper-olivier.be