Divoli Data Processing – Business Process outsourcing (BPO) toegankelijk voor kmo’s

Divoli Data Processing is een Belgische onderneming met een operationeel kantoor in Indië. Drie jaar geleden startten ze met de ontwikkeling van BPO’s voor kmo’s, met realisatie en exploitatie in Indië.

BPO’s zijn diensten die ondernemingen doorgaans in onderaanneming laten uitvoeren. Eenvoudige administratieve diensten zoals het inboeken van facturen, verwerken van gegevens en data, invullen van rekenbladen, maar DDP ontwikkelde ook de mogelijkheid om hoog technologische dataprocessing binnen hun kantoor te laten verwerken. Denk maar aan dataverwerking van chemische analyses in kader van milieu-, farmaceutische- of productielaboratoria tot verwerking van meetgegevens en heuse autocadtekeningen.

Free trial period

Om potentiële klanten te overtuigen van de kwaliteit en de lage kostprijs van BPO projecten stelt DDP een “ free trial periode” voor. “Volledig kosteloos. U levert de data aan en geeft aan op welke manier die gegevens dienen verwerkt te worden,” legt Kristof Van Vooren uit. “Na deze periode evalueren we en gaan we dieper in op de kwaliteit van de geleverde prestaties. En we bieden u een tailormade offerte aan.”

Voordelen

U concentreert zich op uw corebusiness en DDP doet de rest, op structurele basis of op sporadische basis. Zonder kosten of investeringen, verhoogt BPO de efficiëntie en reduceert u de kosten voor de ‘data flow’ met 40% tot 60%.

Voor meer informatie kunt u steeds terecht op onze website: www.divoli.in.