Domocura – Wij elimineren het gezeik

Blije medewerkers zijn productieve medewerkers, die het appreciëren als hun werkgever met hen meedenkt. Wie de krachten bundelt met Domocura, zorgt ervoor dat het personeel thuis niet meer aan de strijk hoeft te denken. Ook voor poetsen, koken en boodschappen doen, kan u bij dit dienstenchequebedrijf terecht. Dankzij de synergie met Carion Facility Services ziet bovendien ook uw bedrijf er kraaknet uit.

Katty Carion.
Katty Carion.

Domocura staat synoniem voor lifestylemanagement. Wat behelst dat allemaal?
Katty Carion, zaakvoerder: “Als erkende onderneming voor het aanbieden van thuishulp van huishoudelijke aard via dienstencheques, zijn onze 150 medewerkers kind aan huis bij honderden gezinnen in Zuid-Oost-Vlaanderen. Naast poetsen, koken en boodschappen doen, leveren wij ook een sterke service via ons strijkatelier: we halen de gewassen kleren op, strijken ze en leveren ze weer thuis af. Die dienstverlening bieden we via ondernemingen ook aan hun personeel aan. Dat laatste is nog een vrij jong concept, maar het succes blijft maar groeien.”

Welke link is er met Carion Facility Services?
“Dit zusterbedrijf is, net als het strijkatelier, gegroeid vanuit Domocura en zorgt voor de schoonmaak en het onderhoud van bedrijfspanden. Onze grootste troef is de kwaliteit van het geleverde werk. Dat kunnen we garanderen omdat we heel streng zijn bij de selectie van onze medewerksters en we ook instaan voor een secure opvolging.”

foto VM46__DSC4285_lowBinnenkort start u ook met een vastgoedpoot?
“Met Immo Carion zullen zowel particulieren en ondernemingen vanaf begin 2014 bij ons terecht kunnen voor de verkoop en verhuur van woningen en gebouwen, alsook voor syndicus opdrachten.”

Fiche

  • Nauwkeurigheid en discretie: Domocura staat letterlijk voor ‘zorgen voor UW huis.’ Niet voor niets is ‘Sterk in schoonmaakwerk’ de leuze van het bedrijf.
  • Sterke groei: vijf jaar na de oprichting, werken bij Domocura al een honderdtal mensen. Het bedrijf heeft ook een kantoor in Oudenaarde, dat werkgelegenheid biedt aan 50 mensen. Vanuit deze twee vestigingen bedienen Domocura en Carion Facility Services de hele Zuid-Oost-Vlaamse markt en een deel van Henegouwen.
  • Carion Facility Services: Dit zusterbedrijf werkt hoofdzakelijk voor vrije beroepen en kmo’s. Domocura focust zich uitsluitend op particulieren.

 

logo domocura Dienstencheques_cmyk_negGroteweg 59 – 9500 Geraardsbergen  – T 054 42 10 69 –  katty@domocura.bewww.domocura.be