DR Communications – “Keep it simple, want het werkt!”

Via motiverende trainingen en sessies met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling betere bedrijfsresultaten creëren: dat is al twee jaar de missie van DR Communications. Zaakvoerder en motivatiecoach René Deceuninck runt geen alledaags bedrijf, maar laat met resultaatgericht advies en verrijkende inzichten anderen toe om beter te presteren en zich beter te voelen, zowel professioneel als privé.

René Deceuninck.

René Deceuninck is een enthousiaste leerling aan de ‘school of life’. “Zestien jaar geleden ontmoette ik een charismatisch zakenman, die me leerde dat een mens zoveel meer kan dan hij wel denkt. Dat je je toekomst niet kan voorspellen, maar wel zelf kan creëren. Het zette me aan het denken én studeren: de voorbije vijftien jaar las ik heel gretig een paar honderd boeken en volgde vele seminaries in binnen- en buitenland over psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Het inspireerde om een win-winsituatie te creëren: anderen zich bewust maken van hun houding en leren dat ze die ook kunnen veranderen.”

Zo werd twee jaar geleden DR Communications geboren. “Ik sta iedereen die zich aangesproken voelt bij met begeleiding en advies, sales- en motivatietrainingen, persoonlijke en financiële ontwikkeling en tips om door een positieve attitude betere verkoopsresultaten te creëren. Het laat me toe om aan mensen te bewijzen dat ze zoveel meer in hun mars hebben dan ze ooit hadden gedacht. Door de inzichten die ik bijbreng, via nauwgezette coaching, voordrachten en seminaries leren mensen hoe ze voor zichzelf, hun gezin en in hun beroep een grote meerwaarde kunnen creëren.”

Aanstekelijk enthousiasme

In de praktijk betekent dat onder meer: verkopers bijbrengen hoe ze hun resultaten fors kunnen verbeteren. “Veel mensen denken dat hun karakter en instelling genetisch bepaald is, maar het is verrassend om zien hoeveel je kan veranderen door bepaalde concrete tips meteen in de realiteit om te zetten. Zo heeft een salesverantwoordelijke die na tientallen nee’s even enthousiast blijft ten opzichte van zijn prospecten, uiteindelijk een erg aanstekelijk effect op potentiële klanten en ziet hij of zij dat resulteren in steeds meer ja’s.”

Dé basisregel bij DR Communications is: keep it simple. “Gewoon, omdat eenvoud siert. Veel bedrijven maken de fout het veel te ver te zoeken als ze een bepaald resultaat willen bereiken. Door in de schoenen van de klant te gaan staan, een normaal gesprek te voeren en resultaatgericht advies aan te bieden, bereik je zoveel meer dan met een obligaat verkooppraatje.”

St.-Machutusweg 4, 8952 Heuvelland
Tel.: 0487 552 434, info@drcom.be
www.drcom.be

DR Communications