Drukkerij De Hauwere en Auwerprint – “Gebundelde drukkrachten”

Bij De Hauwere en Auwerprint kunt u terecht voor alle soorten van drukwerk. Van administratief, promotioneel en commercieel drukwerk tot banners, stickers, spandoeken en zelfklevende raamdecoratie. Totaaloplossingen, korte leveringstermijnen, een kwalitatieve afwerking en 30 gemotiveerde medewerkers zijn hun grote troeven.

Karl en Line De Hauwere.

Drukkerij De Hauwere heeft diverse offsetpersen in huis, zodat het alle papierdrukwerk aankan. “Bedrijfsbrochures, naamkaartjes, affiches en veel meer,” zeggen zaakvoerders Line en Karl De Hauwere. “Wij drukken tot vijf kleuren en hebben tal van afwerkingmogelijkheden zoals bv. UV vernis, stansen en blinddruk. Ook voor lay-out en prepress kunnen klanten bij ons terecht.”

Een waaier aan mogelijkheden

Hout, kunststof of alupanelen op groot en klein formaat: voor Auwerprint is niets onmogelijk. “Met gewone of met speciale inkten, die fluorescerend, metaalkleurig of zelfs afkrabbaar zijn,” zegt Line De Hauwere. “Raamstickers, werf- en immoborden, muismatten, krasloten of spandoeken, het kan allemaal.” Digitale druk is interessant voor kleine oplagen. Voor niet-vlakke of moeilijk bereikbare plaatsen is tampondruk een optie. Denk aan balpennen, borden, flessen en allerhande relatiegeschenken. Auwerprint werkt bovendien volgens de strenge ISO 9001-normen.

Milieubewust handelen

De Hauwere en Auwerprint hebben oog voor het milieu. Al voor het vijfde jaar op rij haalden beide drukkerijen het Milieucharter van de provincie Oost-Vlaanderen binnen.

Eegene 15, 9200 Dendermonde
Tel.: 052-21 20 56, Fax: 052-22 48 80
admin@dehauwere.be, www.dehauwere.be

Eegene 17, 9200 Dendermonde
Tel.: 052-22 03 13, Fax: 052-22 57 03
info@auwerprint.be, www.auwerprint.be