duvall – Technologie moet het vergaderdoel dienen

duvall helpt bedrijven en organisaties efficiënt te vergaderen. Daartoe zijn heel veel middelen goed.

Jo en Frank Uyttendaele: “Wij begrijpen dat het onze klanten om het resultaat gaat.”

Aanvankelijk bood duvall apparatuur voor simultaanvertaling aan: microfoons, tolkencabines en ontvangers. “Maar uit de vragen van onze klanten bleek al gauw dat het welslagen van hun meetings van veel méér afhankelijk was dan alleen van de vertaling,” getuigt zaakvoerder Frank Uyttendaele. De technologie die duvall vandaag inzet, ondersteunt alle aspecten van een ontmoeting. “Behalve microfoons maken ook camerabeeld en projectie van presentaties de sprekers toegankelijker en beter verstaanbaar. En voor de aanwezigen van grote vergaderingen kunnen votingsystemen de drempel voor een echte deelname fors verlagen.”
De klanten van duvall – overheden, internationale beroeps- en sportorganisaties, bedrijven en ngo’s – waarderen in het achtkoppige team van duvall vooral de proactieve opstelling. “Wij begrijpen dat het onze klanten om het resultaat gaat,” licht Frank Uyttendaele toe, “en dus vormt hun doel ook ons vertrekpunt.”
Met een baanbrekend, zelf ontwikkeld systeem kan duvall tegenwoordig ook simultaanvertaling-op-afstand aanbieden, waardoor organisatoren reis- en verblijfskosten van tolken kunnen uitsparen. Bedrijven in de regio kunnen dan weer goedkoop videoconfereren door dat te doen vanuit de lokalen van duvall zelf, te Merelbeke.

 


Ambachtsweg 22 – 9820 Merelbeke – T 09 236 61 71
info@duvall.be – www.duvall.be