EDF Elektriciteitswerken – “Creatieve vrijheid komt het eindresultaat ten goede”

De elektrotechnische opbouw van de toonaangevende New Zebra-site in Gent werd volledig toevertrouwd aan EDF Elektriciteitswerken uit Waregem. Zaakvoerder Freddy Decaigny blikt tevreden terug op de intensieve samenwerking.

Zebrastraat10_lowEDF Elektriciteitswerken bestaat al sinds 1975 en verdiende zijn sporen vooral in de openbare sector. Het prestigieuze New Zebra-project, dat wonen, evenementen en cultuur combineert, betekende een mooie uitdaging voor de onderneming. EDF stond – in nauwe samenwerking met ontwikkelaar Alain Liedts en ontwerper Marnix Verstraeten – in voor de elektrische en elektronische aspecten van New Zebra. Denk aan verlichting, toegangscontrole, branddetectie, domotica, slagbomen, de betaalautomaten van de parking, audiovisuele voorzieningen in de mediazaal enzovoort.

Open geest
“Alain Liedts staat open voor innovatieve ideeën en laat zijn partners-aannemers veel creatieve vrijheid om voorstellen te lanceren binnen het vooraf bepaalde budgettaire kader,” vertelt Freddy Decaigny. “Zo konden wij onze ruime ervaring en technische knowhow ten dienste stellen van het project. Een aangename en constructieve manier van werken, die het eindresultaat alleen maar ten goede komt.”

EDF Elektriciteitswerken
Flanders Fieldweg 36 – 8790 Waregem – T 056 60 03 59 – info@edf.be