Fashion for Cycling – Begrip in het wielermilieu dankzij grote keuze en lage prijzen

Fashion for Cycling is op amper acht jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in het wielermilieu. Het bedrijf, waarin elke werknemer gebeten is door de wielermicrobe, koopt wielerkledij en fietsonderdelen aan en verkoopt die door aan de liefhebbers in hun winkels in Aalter en Geraardsbergen. Sinds kort kunnen de klanten ook dag en nacht terecht in hun uitgebreide webshop. Ook daar kunnen ze profiteren van de lage prijzen die Fashion for Cycling hanteert.

Cindy Van Eyck.

Fashion for Cycling is een verkooppunt van alles voor de fietser en de fiets, met uitzondering van de frames. “Mountainbikers, wielertoeristen of recreatieve fietsers komen hier allemaal aan hun trekken,” vertelt zaakvoerder Cindy Van Eyck. “We richten ons wel eerder naar de – al dan niet recreatieve – sporters. Onze winkels in Aalter en Geraardsbergen zijn in het wielerwereldje vooral gekend voor de grote keuze en de daaraan gekoppelde uitgebreide voorraad. Wij hebben ongeveer 10.000 artikels in stock. Dat aanbod wordt vooral bepaald door onze jarenlange ervaring en marktkennis. We proberen altijd ook de nieuwste wielertrends in huis te hebben. Wat je ziet in het peloton, vind je binnen de kortste keren ook in onze winkels.”

Maar daarnaast is Fashion for Cycling ook vooral bekend voor de lage prijzen waaraan allerhande artikelen worden aangeboden. “Wij hanteren het principe het moet eerlijk zijn,” legt Cindy Van Eyck uit. “Als wij een goede prijs aangeboden krijgen van onze leveranciers, dan staat die morgen ook op onze website.”

Gloednieuwe webshop

Sinds kort baat Fashion for Cycling ook een uitgebreide webshop uit. “Voordien beschikten we al over een uitgebreide website inclusief catalogus,” aldus Cindy Van Eyck. “Maar op vraag van onze klanten hebben we daar sinds begin juni dit jaar ook een heuse webshop aan gekoppeld via dewelke onze klanten ook online artikels kunnen bestellen. Die shop beantwoordt aan een reële klantenbehoefte en genereert zelfs een heel nieuw klantensegment. Daarnaast maakt de shop ons leven een stuk eenvoudiger. Er is bijvoorbeeld een directe link met ons stockbeheer. Is een bepaald item niet meer voorradig, dan is het op de site ook niet meer aanklikbaar. Betalingen verlopen volledig via een beveiligde link. De verzendingen die we doen, zijn te allen tijde traceerbaar. Kwaliteit tot op de website, www.fashionforcycling.be.

Brugstraat 164, 9880 Aalter,
Tel.: 09 253 64 33
aalter@fashionforcycling.be,
geraardsbergen@fashionforcycling.be,
shop@fashionforcycling.be,
www.fashionforcycling.be