Fort Napoleon indrukwekkende gastlocatie voor launch Vlaanderen Manager 33

168 [800x600]Vlaanderen Manager mocht op donderdag 17 juni haar 33e editie lanceren in het design restaurant van Fort Napoleon in Oostende.  Met een frisse zeewind in de rug betraden de genodigde bedrijfsleiders het robuuste militaire bolwerk uit de tijd van Napoleon.  In de gezellige bar kregen ze alvast een glaasje bubbels aangeboden.

Hierna mocht Nancy Gryson de coverdisplays en eerste exemplaren overhandigen aan Ulla Werbrouck en Johan Museeuw.  De winnaar van de Manager on Wheels wedstrijd getuigde over het zitcomfort in de Range Rover, zijn fantastische rij-ervaring en het privilege om met een privé-chauffeur naar huis gebracht te worden !  Daarom riep hij ook de heer Vermeire van garage Ter Steene naar voor om hem persoonlijk te danken.

Tijdens de netwerkreceptie in het gezellige restaurant met zicht op de duinen, werden de managers verwend met royale en smakelijke bordhapjes.
Er werden ook weer volop contacten uitgewisseld. Iedereen kon via de aanwezigheidslijst het team van Vlaanderen Manager aanspreken om geïntroduceerd te worden bij interessante contacten.  Tot slot kreeg iedereen de Vlaanderen Manager 33 én onze Manager-giftbag mee naar huis.

Bekijk ook zeker het sfeerverslag op www.manager-tv.be

[nggallery id=77]