Foto’s launch Vlaanderen Manager 28 en Manager TV Lokeren

managermagazines_event_VM28_denys

Op dinsdag 17 maart werd de Manager TV stedenreportage over Lokeren en de nieuwste editie van Vlaanderen Manager voorgesteld in het ultramoderne gebouw van EPC Printing Tomorrow in Lokeren.

De 220 aanwezige bedrijfsleiders en prominenten luisterden naar de speeches van gastsprekers burgemeester Filip Anthuenis van Lokeren, gouverneur André Denys en directeur-generaal Rudy Bertels van De Persgroep Publishing.

Na de speeches kon iedereen verder netwerken en genieten van de creatieve hapjes van Alfin Catering. Vlaanderen Manager mocht ook een bedrijfsleider gelukkig maken. Dankzij zijn medewerking aan onze enquête won Sam De Schepper namelijk een halve pagina advertentie in ons regionale zakenmagazine. Tijdens een boeiende rondleiding door de drukkerij vanaf 22.30 uur kon iedereen de drukpersen van start zien gaan. Op het einde kreeg iedereen nog een krant ‘vers van de pers’, de eerste exemplaren van ons magazine mét dvd van Manager TV – Lokeren, én een heerlijk snoeppakket mee naar huis. Meteen de perfecte afsluiter van een mooie avond!

[nggallery id=13]