GCA Apple Premium Reseller – “Apple in uw bedrijf is gebruiksvriendelijk, compatibel en uiterst veilig”

Til uw bedrijf op een hoger plan met Apple en GCA. Dé Apple Expert in uw regio. De Brugse onderneming van Guy Durant en Katrien Van Hamme bouwde accuraat een uitstekende bedrijfsexpertise en -relatie met talrijke ondernemingen op. Daarnaast verdeelt GCA ook het volledige gamma van Epson en Brother en biedt het opvolging voor zover die nodig is.

Guy Durant en Katrien Van Hamme.

GCA is Apple Premium Reseller, een speciaalzaak in Apple producten en diensten. In de eerste plaats behoren de drie winkels (twee in Brugge en één in Roeselare) tot de retailafdeling. Daarnaast worden scholen actief benaderd en behoren ook talrijke kleine en middelgrote ondernemingen tot het klantenbestand.

“Voor bedrijven bieden we complete oplossingen aan,” vertelt zaakvoerder Guy Durant. “We voorzien letterlijk alles, gaande van de installatie van serverparken tot en met opleidingen. We luisteren en starten altijd met een analyse van het bestaande platform. Daar bouwen we samen op verder. Zo ontwikkelen we de meest efficiënte ICT omgeving op maat van de onderneming. We slagen er probleemloos in om een integratie te maken tussen Microsoft- en Apple-computers. Veel van onze klanten ontdekten Mac via de iPhone of iPad en startten zo met Apple in hun zaak. Doordat de ondernemer zelf ervaart hoe groot het gemak is om met Apple te werken, ontstaat er een logische omschakeling.”

Het succes van GCA loopt parallel met de bloei die Apple de afgelopen decennia heeft gemaakt. Apple neemt een toppositie in voor betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid, de beveiliging die u nodig heeft om uw onderneming goed te beschermen, en de compatibiliteit om aan te sluiten bij uw aanwezige technologische investeringen. Een win-winsituatie voor uw bedrijf. “Daarnaast hebben Apple-computers weinig of geen nazorg nodig,” vertelt Katrien Van Hamme. “Maar zelfs al is er een interventie van ons nodig, dan kan dat op heel korte termijn op afstand of ter plaatse. Uw bedrijf verdient tenslotte alle aandacht. ”

Sint-Pieterskaai 29
8000 Brugge
Tel.: 050-32 03 60
Fax: 050-32 04 60

Geldmuntstraat 13
8000 Brugge
Tel.: 050-61 22 25
Fax: 050-32 04 60

Delaerestraat 3
8800 Roeselare
Tel.: 051-21 05 54
Fax: 050-32 04 60

info@gcab.be, www.gcab.be