Green-Solutions – Verklein uw afvalberg én bespaar geld

Waar laat uw bedrijf het organisch afval? Haal u eens voor de geest hoeveel het u jaarlijks kost om die afvalberg af te voeren. Gelukkig bespaart u voortaan geld én u spaart het milieu met de Billie Bin van Green-Solutions.

“De Billie Bin eet letterlijk uw organisch afval op – tot twee kilo per dag.”

Joachim Hanne.
Joachim Hanne.

Hoe helpt de Billie Bin mijn groene afvalberg te verkleinen?
Zaakvoerder Joachim Hanne: “De Billie Bin eet letterlijk uw organisch afval op – tot twee kilo per dag. Kieper uw afval in deze kleine container en hij verwerkt het tot compost. Zo vermijdt u afval en bespaart u geld. Want de vervuiler betaalt steeds meer. En zo geeft u ook het milieu een duwtje in de rug. Want organisch afval vormt methaan: een schadelijk broeikasgas. Maar niet met de Billie Bin. U wint en ook het milieu.”

Dat lijkt interessant voor thuis. Maar heeft mijn bedrijf er ook baat bij?
“Ook bedrijven verzamelen heel wat groenafval. En dan heb ik het niet alleen over de horeca. Want uw medewerkers lunchen ook. Voor bedrijven bedacht Green-Solutions een apart aanbod. U huurt uw Billie Bins, afhankelijk van de kilo’s afval die uw bedrijf te slikken krijgt. En Green-Solutions neemt het beheer ervan op zich. U hoeft zich niets meer aan te trekken van uw groenafval: het verdwijnt als sneeuw voor de zon.”

En wat denkt u van groene, extralegale voordelen?
“Uw medewerkers nemen het afval van thuis mee naar uw bedrijf en geraken het kwijt in uw Billie Bin. Green-Solutions werkt hiervoor aan handige minicontainers die dit concept mogelijk maken. Het resultaat? Uw medewerkers betalen een lagere diftar-bijdrage, en u toont een sterk staaltje duurzaam ondernemen.”

En als ik als particulier een Billie Bin in huis wil halen?
“Via onze website schaft u er een aan voor 249 euro. Afhankelijk van uw volume groenafval hebt u dat snel terugverdiend. Bovendien is hij handig, netjes en ijzersterk. Rol uw Billie Bin gerust in uw garage of berging, want u sluit hem hermetisch af. En reken maar dat hij een leven lang meegaat.”

Fiche
Filosofie: bespaar geld én ontzie het milieu met uw groenafval.
Omschrijving: plaats uw organisch afval in de Billie Bin: een kleine, groene container die u hermetisch afsluit. De compostwormen verwerken tot twee kilo afval per dag. Zo vermijdt u kosten voor afvalverwerking en geeft u het milieu een duwtje in de rug.
Bezoek www.billiebin.be voor meer informatie.

logo BillieBin_cmykGreen-Solutions
Bruidstraat 34 – 3290 Diest T 0471 65 22 04 – info@green-solutions.bewww.green-solutions.be