Hangar 43 indrukwekkende gastlocatie voor Manager Launch

VM Hangar43 20130620 078Wanneer je succesvol wil netwerken, is de Manager Launch ‘the place to be’. Dat mochten de bedrijfsleiders zelf ervaren bij de lancering van de 45ste editie van Vlaanderen Manager op 20 juni. Onze managers werden verwelkomd in de prachtig gerenoveerde fabriekshal Hangar 43 in Dendermonde. Tevens werden MaXLife Vlaanderen 8 en de Manager TV productie Waasland voorgesteld. Volvo garage Van Kasteren maakte van de gelegenheid gebruik om de nieuwe Volvo V40 Cross Country te presenteren.

De aanwezigen luisterden naar het welkomstwoord van Nancy Gryson en Dieter Mannaert van Hangar 43. Dieter gaf een woordje uitleg over de geschiedenis van het historische pand, waarna de nieuwe editie van de magazines voorgesteld werd en de eerste exemplaren overhandigd werden aan de coverfiguren Ignace Cosaert en Lieven Musschoot! Vervolgens gaf Arn Bosmans, de gelukkige winnaar van de Manager on Wheels wedstrijd, een korte getuigenis over zijn rit met de Volvo V40 Cross Country.

Ten slotte werd er een unieke prijs verloot: een subliem loft arrangement voor twee met overnachting, welness en ontbijt in Sauna Casa Verde in Dendermonde. Daarna kon het uiteindelijke netwerken van start gaan. De aanwezigheidslijsten werden weer goed gebruikt, zodat onze account managers druk in de weer waren om managers met elkaar in contact te brengen. Op het einde van de avond had iedereen weer veel visitekaartjes verzameld, en ontving elke aanwezige een mooie giftbag met de eerste exemplaren van onze magazines én informatie van onze partners.

[nggallery id=178]