Van Houtven – “Bouw zonder stress dankzij geolied bouwproces”

Alex Goeminne.
Alex Goeminne.

Kwaliteitsvolle, duurzame bouwprojecten zowel in nieuwbouw als renovatie: daar legt Van Houtven nv zich al dertig jaar met succes op toe. Het team van Alex Goeminne staat borg voor een volledige uitvoering van het integrale bouwproces en neemt de bouwheer alle zorgen uit handen. “In onze begeleiding gaan wij verder dan de rest, zodat onze klanten decennialang kunnen genieten van hoogwaardige leef- of werkruimtes,” aldus verkoopsverantwoordelijke Filip Eelbode.

Wat maakt de aanpak van Van Houtven zo uniek?

Gedelegeerd bestuurder Alex Goeminne: “Bouwen is een complexe zaak geworden. Welke technieken toepassen om te isoleren, verwarmen, ventileren enz….? Logisch dat velen de bomen door het bos niet meer zien staan. We maken er een erezaak van onze klanten proactief bij te staan met onze knowhow en dit gedurende het volledig bouwproces. Zo begeleiden en adviseren onze ervaren projectcoördinatoren-ingenieurs de klanten bij hun keuzes van alle te verwerken materialen en de te gebruiken technieken.  Door deze intense wederzijdse relatie zijn wij 100% zeker dat de uiteindelijke keuzes van onze klanten technisch, esthetisch en economisch verantwoord zijn, naar volle wensen en tevredenheid van iedere partij!”

voorgevel kantoor dd 2015 (0)_RGB_lowWelke projecten behartigt u zoal?

Filip Eelbode: “Enerzijds focussen we ons op nieuwbouwprojecten zoals villabouw, woning- en appartementenprojecten en retail-bureelprojecten. Anderzijds hebben we een afdeling renovatie die de grotere renovaties aanneemt. Dit kan zowel een vierkantshoeve, een oude kustvilla of een grote stadswoning zijn, gaande tot bijvoorbeeld de hele renovatie van een appartementsgebouw van 6 of meer entiteiten. Voor iedere realisatie hebben we een partnership met een select kransje van vaste onderaannemers (sommigen al meer dan 25 jaar) die dezelfde hoge kwaliteitswaarden dienen te hanteren. Hun werkzekerheid op lange termijn geeft onze klanten de waarborg dat ze hun werk ernstig, professioneel en volgens de regels van de kunst uitvoeren onder onze dagelijkse, waakzame begeleiding.”

Wat doet klanten voor Van Houtven kiezen?

Alex Goeminne: “Wij bieden een transparant en voorspelbaar bouwproces volgens een strikte timing, waarbij alle fases zorgvuldig staan beschreven in een draaiboek. Onze projectleiders houden u permanent op de hoogte van de evolutie, met de garantie dat het hele project  binnen uw specifieke wensen en ook binnen uw budget zal worden gerealiseerd. We kunnen rekenen op een gepassioneerd team, dat uitsluitend werkt met doordachte ontwerpen en duurzame, kwalitatieve materialen. Onze slagzin is dan ook niet zomaar uit de lucht gegrepen: ‘Quality is the result of an intelligent effort’!”

Logo Vanhoutven

Kapellestraat 2 bus 3 – 9800 Deinze – T 09 282 90 30 – info@vanhoutven.be – www.vanhoutven.be