Jorosoft – Topsoftware + maatwerk = efficiënte oplossing!

Een doorgedreven automatisering kan bedrijven een aanzienlijke winst aan productiviteit en efficiëntie opleveren. Jorosoft uit Knokke-Heist helpt klantordergestuurde productiebedrijven om precies dat doel te bereiken.

Geert Haeghebaert.

Jorosoft werd in 1995 opgericht door Geert Haeghebaert en specialiseerde zich al snel in maatsoftware voor productiebedrijven. Na een periode van groei volgde een herbronning. Externe specialisten werden aangetrokken als klankbord en daardoor was het mogelijk de focus nog te versterken.

Expertise als basis

Geert Haeghebaert: “We beschikken over een uitgesproken expertise in het bieden van oplossingen voor kleine en middelgrote klantordergestuurde productiebedrijven. Dat is en blijft onze corebusiness.” Vervolgens ging Jorosoft op zoek naar een partner die een budgettair haalbaar, stabiel, aanpasbaar en functioneel basispakket aanbod. Het Nederlandse ISAH voldeed boven alle andere aan alle criteria.

Systeemintregratie

“Het kwalitatieve ERP-pakket van ISAH wordt door ons geoptimaliseerd aan de hand van op maat geschreven software en naadloos geïntegreerd in de bestaande voorzieningen. Hier is onze ervaring in deze nichemarkt van goudwaarde,” besluit de zaakvoerder.

Boudewijnlaan 14, 8300 Knokke-Heist
Tel.: 050-62 56 66, info@jorosoft.be, www.jorosoft.be