Kersteditie van Manager Launch gevierd bij Willy Naessens Group

Willy Naessens Group in Wortegem-Petegem was onze gastlocatie voor de lancering van onze laatste edities in 2011 voor Vlaanderen Manager en Maxlife Vlaanderen Lifestyle.
Op 20 december 2011 werden een 150-tal managers verwelkomd in dit majestueuze gebouw dat gehuld was in een gezellige kerst-sfeer.

Bij de start van het officiële gedeelte verwelkomden Vlaanderen Manager en Willy Naessens de aanwezige managers, waarna ze geboeid luisterden naar de uiteenzetting over de Willy Naessens Group. Deze keer mocht een dame onze cover sieren, Ann Vancoillie van Creaplan mocht haar eerste exemplaar in ontvangst nemen. De heren Philippe Van de Ryse, en Filip en David Bourgoo van Zoute Events werden daarna gefeliciteerd voor hun coververhaal over de Zoute Grand Prix. Ook werden er weer 3 hotelcheques van Freedreams en een exclusieve chocoladebox van “B by B chocolates” in Brugge uitgeloot.

Als afsluiter kreeg iedereen de inspirerende bedrijfsfilm van Willy Naessens Group te zien. De toon was meteen gezet om over te gaan tot het netwerkgedeelte. De account managers mochten ondertussen de aanwezige managers actief aan elkaar voorstellen. Ook de nieuwe editie werd weer druk doorbladerd, zoals gewoonlijk kreeg iedereen ook het nieuwe magazine mee naar huis.
Wij vonden het weer een leuke en vruchtbare netwerkavond, en hopen dat ook jullie ervan genoten hebben! Reacties welkom op: Mireille.Preuveneers@managermagazines.be

www.willynaessens.be

[nggallery id=127]