Kruisbeton De Sloovere – Ideale balans tussen productie en distributie van hoogwaardige betonproducten

Met ijzersterke vloerelementen en betonnen putten bedient Kruisbeton al ruim een halve eeuw de professionele en de particuliere markt. Dit rasechte familiebedrijf uit Kruishoutem onderhoudt nauwe contacten met hun aannemers en bouwpromotoren die op een optimale service mogen rekenen.

Yves en Anouk De Sloovere.

Wilfried De Sloovere goot ruim 50 jaar geleden de fundamenten van Kruisbeton. Hij gaf de liefde voor het vak en voor ondernemen door aan zijn kinderen Anouk en Yves, die vandaag samen het bedrijf leiden. Terwijl Yves als ingenieur de werfbezoeken voor zijn rekening neemt en alles technisch in goede banen leidt, verzorgt Anouk de klantencontacten, verkoop en logistieke leiding op kantoor. “Wij vullen elkaar aan en staan samen sterk. Onze ambitie is niet om de grootste te zijn, maar om via een stelselmatige aanpak verder te blijven groeien als efficiënt rendabel bedrijf,” verduidelijken broer en zus, die erg opgetogen zijn over de zichtlocatie langs de E17 waar de onderneming sinds 1997 gevestigd is. “En niet enkel die ligging maar ook onze zonnetrackers, een bewust groene investering, vestigen de aandacht.”

Vloerelementen en betonnen putten

Kruisbeton staat synoniem voor een breed gamma, onderverdeeld in twee pijlers: vloerelementen en betonnen putten. “In beide markten hebben we de gedroomde mix gevonden tussen eigen productie en distributie van merken van gereputeerde partners. Daardoor vormen we voor onze klanten het centrale aanspreekpunt voor deze bouwelementen. Zij appreciëren onze totale dienstverlening die gaat van professioneel advies, berekening en betonstudie over productie tot vakkundige plaatsing door onze ervaren kraanmannen. Kwaliteit, nauwkeurigheid en flexibiliteit dragen wij hoog in het vaandel.”

Inspelen op de markt

“Door een directe aanpak proberen we de crisis de baas te blijven. We blijven investeren in ons machinepark en kunnen rekenen op de inzet van onze trouwe medewerkers om ons marktaandeel te blijven handhaven. We spelen in op de vraag van de markt: regenwaterrecuperatie en individuele waterzuiveringsinstallaties zijn een hot item. In deze nichemarkt ontpoppen wij ons tot onafhankelijke distributeur van diverse merken, waardoor wij op basis van onze uitgebreide technische knowhow voor iedere klant de meest geschikte oplossing kunnen voorstellen.”

Die adviesfunctie en het directe persoonlijk contact met het brede klantenbestand vormen absolute prioriteiten voor Yves en Anouk De Sloovere. “Ons bedrijf kenmerkt zich door een horizontale structuur, dat vertaalt zich onder andere in een open kantoorlandschap. We bevinden ons op die manier op een toegankelijke positie. Zowel klanten, leveranciers als medewerkers appreciëren die gemoedelijke aanpak, waarbij we eventuele problemen meteen oplossen. Dat vormt de beste garantie voor een goed gefundeerde samenwerking op lange termijn.”

Klanten kunnen bij Kruisbeton terecht voor:

Predallen – Betongewelven – Prefab huiskelders – Regenwaterputten

Filtersystemen – Septische putten – Mazouttanks – Waterzuivering

Stokstraat 14 – Industriezone B
9770 Kruishoutem – T 09 388 33 15
info@kruisbeton.be – www.kruisbeton.be