LDH-Trans – Familiebedrijf staat voor tijdige en schadevrije transporten

U produceert uw goederen met de grootste zorg. Vanzelfsprekend wilt u dan ook dat uw producten tijdig en schadevrij bij uw eindklant arriveren. Of omgekeerd: u wilt de door u bestelde goederen op tijd en intact ontvangen. En als rederij of expediteur wilt u natuurlijk dat uw eindklant tevreden is. Een betrouwbare en flexibele transportpartner is dan ook geen overbodige luxe. LDH-Trans uit Gent heeft alles in huis om aan uw – terecht – strenge criteria te beantwoorden.

Met jaren ervaring in de transportsector stond Daniël Den Hert in het millenniumjaar 2000 voor een belangrijke keuze. “Ofwel bleef hij in de sector aan de slag als chauffeur, zonder noemenswaardige verantwoordelijkheden, ofwel stampte hij zijn eigen transportfirma uit de grond. Hij koos voor het laatste,” aldus dochter en medezaakvoerder Kathy Den Hert. “Ook mijn broer is actief in het bedrijf. Inmiddels beschikken we al over 21 trekkers. Mijn vader zelf is nog altijd actief als chauffeur en dat weten onze klanten te appreciëren.”

Gespecialiseerd in zeecontainers
De transportsector is nog eens verder onderverdeeld in verschillende specialisaties. LDH-Trans houdt zich vooral bezig met het transport van zeecontainers vanuit Antwerpen, Gent, Zeebrugge en Rotterdam. “We vervoeren ook veel zogenaamde reefer containers,” zegt Kathy Den Hert. “Acht van onze chassis zijn uitgerust met Genset waardoor we de temperatuur van de vervoerde goederen onderweg volledig kunnen controleren. Transport van diepvriesproducten of producten die een specifieke temperatuur vereisen, zoals chocolade, vormen dan ook geen enkel probleem. Rederijen en expediteurs zijn bij ons kind aan huis. Daarnaast zijn er diverse eindklanten die eisen dat hun transporten door ons uitgevoerd worden. En wegens de nabijheid is ook Volvo een zeer belangrijke klant van ons.”

Indrukwekkend rollend materieel
Het rollend materieel dat LDH-Trans in een goed decennium uitbouwde, is ronduit indrukwekkend. Kathy Den Hert: “De goederen van onze klanten kunnen we tijdig afhalen of leveren dankzij onze 23 chauffeurs die gebruikmaken van onze 21 trekkers die allemaal uitgerust zijn met boordcomputers van Greencat. Daarnaast beschikken we ook over 20 polyvalente chassis, 16 gewone chassis en 1 combi-chassis. Acht van onze chassis zijn uitgerust met Genset. Afhankelijk van de vraag van de markt kunnen we probleemloos meegroeien.”

Bragistraat 30 – 9042 Gent – T 09 370 81 16 – info@ldh-trans.be – www.ldh-trans.be