Makelaarskantoor Vanmeirhaeghe – Gepersonaliseerd maatwerk? Reken maar!

Makelaarskantoor Vanmeirhaeghe is reeds 25 jaar een gevestigde waarde in Deinze, maar ook ver daarbuiten. Ondernemers uit het hele land vertrouwen hun verzekeringen toe aan het kantoor. 

Guido Vanmeirhaeghe.
Guido Vanmeirhaeghe.

“De kmo-wereld is voortdurend in beweging: stock, aantal werknemers, wagenpark, gebouwen …,” vertelt Guido Vanmeirhaeghe. “Voor een bedrijfsleider is het onbegonnen werk om voortdurend de veranderende risico’s in te schatten en een vinger aan de pols te houden van het complexe verzekeringsaanbod. Wij kunnen dat wel, het is onze corebusiness.”

Maatwerk voor kmo’s
Elke klant heeft een vaste beheerder. Die analyseert de verzekeringsportefeuille en op basis daarvan wordt een pakket op maat samengesteld. “Als makelaar kunnen we op deze manier betere waarborgen en prijszettingen bedingen. Bovendien bieden onze kmo-pakketformules jaarlijks de mogelijkheid ristorno’s uit te betalen waarmee de klant best tevreden is.”

Persoonlijke benadering
Bij Vanmeirhaeghe wordt service nog met de grote S geschreven. Dat uit zich in een uitgesproken persoonlijke benadering en afhandeling van schadegevallen. “Weekdag of weekend, wij staan altijd ter beschikking van onze klanten. Eind 2013 verhuizen we trouwens naar een modern en ruim kantoor gelegen Kapellestraat 2/2 te Deinze, waar we de klantenkring nòg beter kunnen dienen.”

logo kantoor Vanmeirhaeghe_cmykGentpoortstraat 60/2 – 9800 Deinze – T 09 386 94 95 – guido.vanmeirhaeghe@portima.bewww.vanmeirhaeghe.be