Manager Launch in Hollywood-stijl

Deze keer vond de Manager Launch plaats op 23 maart 2010, en dit in ware Hollywood-stijl.  We kozen voor de tot feestzaal omgetoverde oude bioscoop in de Scala te Beveren als locatie voor de lancering van Manager TV Beveren, Manager TV Kruibeke en ons regionaal zakenblad Vlaanderen Manager nr. 32.

Bij Vlaanderen Manager werd het verhaal van twee ondernemende dames op de cover geplaatst.  Lieve en Kathy Theys van CET Motoren te Gullegem mochten met gepaste trots hun 1e exemplaar in ontvangst nemen.  Daarna verkondigden Burgemeester Van de Vijver van Beveren en Burgemeester Denert van Kruibeke het belang van de Manager TV reportages over hun gemeentes.

Onder begeleiding van heerlijke hapjes uit de keuken van zaal Scala werd er deze keer weer actief genetwerkt!  Met de aanwezigheidslijsten in de hand werd er druk op en af gelopen door onze account managers.  Onze bedrijfsleiders hadden goed geluisterd naar de tip van de lijsten, en vroegen zo om geïntroduceerd te worden met andere aanwezigen.
Op het einde bracht de Manager-giftbag iedereen in vervoering.  Zouden de koekjes van Jules Destrooper daarmee te maken hebben ?

Bekijk ook het filmpje op www.manager-tv.be

[nggallery id=65]