Manager Launch in Vlaanderen te gast bij Het Godshuis

Vlaanderen Manager nr. 38 en Maxlife Vlaanderen Lifestyle nr. 2 werden op dinsdag 27 september 2011 gelanceerd in de statische gastlocatie ‘Het Godshuis’. De stijlvolle voormalige kapel en de warme ontvangst met een heerlijk buffet zorgden onmiddellijk voor een aangename sfeer tussen de aanwezige managers. Nancy Gryson bedankte de locatie voor de ontvangst, daarna luisterde iedereen aandachtig naar de historiek van het prachtige etablissement. Ook de voorstelling van Vlaanderen Manager werd weer goed gesmaakt door de aanwezigen.

Tijdens het officiële gedeelte werd het eerste exemplaar afgegeven aan de coverfiguur en ook aan de aanwezige burgemeesters die meewerkten aan het dossier Meetjesland. Voor de nieuwe editie van Maxlife werd Lieven Lootens van restaurant het Aardsparadijs in ‘the picture’ geplaatst. Vervolgens mocht Mireille Preuveneers van Big Media Group het nieuwe product Za-zoe.be (link naar www.za-zoe.be ) voorstellen. De winnaar van de Manager on Wheels werd opgepikt met de nieuwe BMW 1 reeks door BMW Daeninck (zie kader hieronder).

Voordat de aanwezige managers overgingen tot het netwerkgedeelte werden 3 hotelcheques van Freedreams (www.freedreams.be) verloot onder de aanwezigen.
Onder begeleiding van heerlijke hapjes uit de keuken van Het Godshuis werd het nieuwe magazine met gezonde nieuwsgierigheid onthaald en gelezen. Na de netwerkreceptie kreeg iedereen bij het naar huis gaan onze Manager-giftbag met de nieuwe magazines, en weer wat lekkers mee naar huis! Vital zorgde voor een reep nougat en Koeken Willems trakteerde iedereen op een pot speculoos-pasta die voor de gelegenheid werd voorzien van een gepersonaliseerd etiket met de skyline van Eeklo erop!
We horen graag hoe jullie de netwerkavond hebben ervaren via mp@managermagazines.be.

www.godshuis.be

DHR. Luc COOPMAN van Cobofisk, was onze gelukkige winnaar van de privé chauffeur voor een avond. Hij werd opgehaald voor een exclusieve rit met de nieuwe BMW 1 reeks, en getuigde over zijn rij-ervaring.

 

Dhr. Luc Coopman: “ik kreeg even een déjà-vue gevoel toen ik met dit nieuwe model reed! In mijn jeugdjaren heb ik nog eens met een BMW gereden, en ja hoor de rij-ervaring blijft super.  Wat een pittige wagen is dit toch! Als ik morgen terug met mijn eigen wagen ga rijden zal ik weer voelen of de handrem op staat, want hij zal niet zo goed accelereren als de BMW.  De lijnen van het nieuwe model zijn ook prachtig, net ietsje stoerder en ook het interieur is weer helemaal af.” 
Peter Daeninck (BMW concessie)
Xavier De Cocklaan 48-50
9831 Sint Martens Latem
Tel: +32 9 280 70 80
E-mailadres: info@daeninck.net.bmw.be
website:  http://www.daeninck.bmw.be

[nggallery id=115]