Manager TV lanceert Z-steden Roeselare in ’t Rhodesgoed

De Manager Launch vond dit keer plaats op woensdag 20 juni in ’t Rhodesgoed in Kachtem. De rustige ligging in een groene omgeving was ideaal voor deze zomerse terras-lancering. Manager TV nodigde de managers uit die meewerkten aan haar Z-steden programma rond regio Roeselare, en Vlaanderen Manager nodigde de klanten uit die meewerkten aan haar zakenmagazine.

De locatie werd bedankt door Nancy Gryson waarna zij het eerste exemplaar overhandigde aan de afgevaardigde van de coverfiguur Jonas Dhaenens van Combell, die wegens ziekte niet aanwezig kon zijn. Hierna stelde Kristiaan Goossens van Manager TV het nieuwe product “Z-steden” voor. Voortaan worden de dossiers uitgezonden op de nationale economische zender Kanaal Z. De trailer van het nieuwe dossier rond regio Roeselare werd getoond en de eerste exemplaren van de DVD werden overhandigd aan schepen Dhr. Kris Declercq van Stad Roeselare en aan Burgemeester Mevr. Gerda Mylle van Stad Izegem. De Manager on Wheels winnaar gaf zijn relaas over de rit met de Jaguar XJ 3.0d (zie kader hieronder).

Hierna werd opgeroepen om de aanwezigheidslijsten ter hand te nemen en een beroep te doen op de account managers om voorgesteld te worden aan andere aanwezige managers. Om af te sluiten kon iedereen het nieuwe magazine inkijken en genieten van een heerlijke receptie. Bij het naar huis gaan kreeg iedereen een exemplaar van het magazine waarin de aanwezige bedrijven en bedrijfsleiders nog eens extra toegelicht worden. Een handig naslagwerk!

Bekijk ook het filmpje op www.manager-tv.be

[nggallery id=144]

DHR. Patrick Oosterlinck van BO-Solutions, was onze gelukkige winnaar van de privé chauffeur voor een avond. Hij werd opgehaald voor een exclusieve rit met de Jaguar XJ 3.0d, en getuigde over zijn rij-ervaring.
Dhr. Patrick Oosterlinck: “De wagen viel onmiddellijk op toen hij thuis binnenreed, wat een klasse! We hebben een paar wegen genomen waar we hem eens goed konden uittesten, en de koppeling was fenomenaal! Het was een leuke ervaring en ik kijk natuurlijk ook uit naar de thuis-rit mét privé-chauffeur!”
Jaguar Roeselare,
powered by Salens Motors & Jaguar West
Website: www.jaguarroeselare.be