More & More – Een onderneming ‘van stand’

More & More is een fusie van twee vooraanstaande standenbouwbedrijven, die sinds de eeuwwisseling de krachten bundelen. Hun expertise gaat terug tot de jaren ‘60 en dat laat zich voelen in de uitgesproken professionele benadering van elk project.

“In onze sector is proactief prospecteren gebruikelijk,” steekt zaakvoerder Karin Troffaes van wal. “More & More gaat hierin nog een stap verder: wij werken voor de prospect vrijblijvend een zeer waarheidsgetrouwe 3D computertekening uit. Zo kan hij zich een prima beeld vormen van de vormgeving en uitstraling van zijn toekomstige stand en beschikt hij meteen over een sluitende prijsofferte.”

De eerste indruk

Alle communicatiespecialisten zijn het erover eens, een beursstand maakt volwaardig deel uit van de marketingmix. Het is dan ook van essentieel belang dat de stand naadloos aansluit bij de huisstijl en tegemoet komt aan de commerciële en strategische doelstellingen van de onderneming. Karin Troffaes: “De eerste stap is steevast een grondig gesprek met de klant. De analyse van zijn briefing wordt getoetst aan de praktische en technische mogelijkheden en vervolgens vertaald naar een standconcept, dat vanaf de eerste oogopslag de gewenste impact genereert.” More & More staat meer en meer in voor de totale trajectbegeleiding. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen en versturen van uitnodigingen, het organiseren van incentives, het voorzien van badges. Dit alles al dan niet in samenwerking met externe partners, zoals het reclamebureau van de klant.

Sleutel-op-de-deur

More & More biedt een full service, waaruit elke klant naar eigen behoefte kan putten. “Je kunt het vergelijken met sleutel-op-de-deur bouwen,” vervolgt de zaakvoerder. “Wij denken mee met de klant en vullen al zijn behoeften in, ook al gaan die heel wat verder dan louter het bouwen van de stand. Wij zorgen op verzoek voor de aankleding van de stand met planten, voor de hostessen, voor de catering… noem maar op.” Voor de bouw van de stand zelf is More & More een van de weinigen die zowel modulaire systemen met alu-profielen als houtbouw of een combinatie van beide aankan. De standen worden intern ontworpen en gebouwd. Het transport en de montage waar ook in Europa neemt de standenbouwer eveneens voor zijn rekening.

Vakwerk

Ook in dit vakgebied vindt het begrip duurzaam ondernemen steeds meer ingang. “Aspecten als ‘herbruikbare vloerbekleding’, ‘optimalisering transport’ en ‘energiezuinig werken’ worden hoe dan ook een prioriteit in de sector,” meent de zaakvoerder. Standenbouwers moeten vandaag van alle markten thuis zijn. Er zijn niet alleen de technische aspecten, bij een deelname aan een beurs komen er ook heel wat administratieve en logistieke beslommeringen kijken. Om nog te zwijgen van de communicatie in verschillende talen, de veiligheidsvereisten,… Dit is precies waar de expertise van More & More een grote meerwaarde betekent voor de klant. Hij kan op zijn beide oren slapen: de stand zal er staan en perfect beantwoorden aan alle vooropgestelde afspraken. Het sales team kan onmiddellijk aan de slag en focussen op zijn commerciële taken.

Klein en flexibel

Als kleinschalig familiebedrijf kan More & More bogen op een indrukwekkende lijst met referenties. Dat is geen toeval volgens Karin Troffaes: “Wij stellen ons flexibel op en voeren service hoog in het vaandel.”

Spieveldstraat 37, 9160 Lokeren
Tel.: 09-326 92 10, Fax: 09-326 92 19
karin@moremore.be, www.moremore.be