Net IT – Erg slim in CRM

Werkbare oplossingen voor CRM (customer relationship management) die u meer slagkracht bezorgen: daarvoor staat Net IT garant. De specialist uit Zottegem bouwde sinds 1999 erg veel expertise op in deze markt en is zowel voor kmo’s als specifieke sectoren de uitgelezen partner voor een vlekkeloze implementatie.

Luc Van der Putten en Jan Hofman.
Luc Van der Putten en Jan Hofman.

Jan Hofman schreef in 1999 de eerste pennentrekken van het boeiende Net IT-verhaal. Sinds 2006 heeft hij Luc Van der Putten als medevennoot aan zijn zijde. Het duo leidt een team van 25 gepassioneerde medewerkers, die zich dankzij een gestructureerde projectaanpak, een hoogstaande technische expertise en een intens kwaliteitsbeleid onderscheiden.

Eigen productontwikkeling
“Onze CRM-oplossingen zijn het resultaat van eigen productontwikkeling en lenen zich voor een ongelimiteerd aantal gebruikers,” verduidelijkt Luc Van der Putten. Voor bepaalde doelgroepen pakt Net IT uit met complete, verticale CRM-oplossingen. “Zo maken heel wat steden en gemeenten gebruik van een efficiënt pakket dat onder meer postregistratie, dossier-, notulen- en evenementenbeheer mogelijk maakt. Daarnaast bieden we aan staffing- en detacheringbedrijven een totaaloplossing aan die ook een mapping tool omvat, waardoor nieuwe vacatures in een oogwenk worden gelinkt aan een pool van sollicitanten. Dat bevordert de aanwervingsprocedure gevoelig.”

Vic Verdonck en Dirk Eeckhout.
Vic Verdonck en Dirk Eeckhout.

Bovendien heeft Net IT nog een aantal interessante specialisaties in huis. Zo ontwikkelde de onderneming met NetConnect een complete integratie tussen de Constant Contact- en marketingmodule binnen Microsoft Dynamics CRM, waardoor heel snel doelgerichte e-mailcampagnes kunnen worden opgezet. NetEvent and Surveys leent zich dan weer prima voor evenementen- en enquêtebeheer. Een andere vernuftige oplossing is Education & Training, een ideaal hulpmiddel voor opleidingsbeheer binnen onder meer overkoepelende sectororganisaties. Het synchronisatieplatform Pinta laat dan weer een vlotte koppeling toe tussen de CRM-oplossing en externe toepassingen zoals ERP pakketten, websites, enzovoort.

Hosting en hybride-oplossingen
Net IT toonde zich al heel bedrijvig in hosting toen de ‘cloud’ nog relatief onbekend was. Het bedrijf beschikt over een eigen datacenter en biedt via de koppeling met Microsoft SharePoint ook volledig geïntegreerd documentbeheer aan. “Wij adviseren onze klanten ook over hybride systemen, waarbij de ICT-oplossingen gedeeltelijk worden aangeboden via respectievelijk eigen hosting, de cloud van Microsoft en het datacenter bij de klant zelf.”

logo Net-IT_cmykGentse Steenweg 281 – 9620 Zottegem – T 09 361 82 33 – sales@net-it.bewww.net-it.be