Net IT – Uw ervaren partner voor CRM en IT oplossingen

Microsoft Partner Net IT ondersteunt bedrijven bij de verbetering van hun efficiëntie dankzij volledig geïntegreerde IT oplossingen. Op vlak van advies en technische implementaties van CRM systemen is Net IT een koploper in België. Ook voor het beheer van uw IT infrastructuur kan u bij Net IT terecht.

Over het bedrijf

Kristof D’Hoossche, Jan Hofman en Luc Van der Putten.

Bij de opstart in 2003 richtte Net IT zich aanvankelijk op de implementatie en integratie van ICT-infrastructuur. Sinds 2005 ligt de focus van de onderneming op volledige geïntegreerde IT oplossingen die gesteund zijn op Microsoft Dynamics CRM.

Met de titel van Microsoft Gold Partner voor Customer Relationship Management bewijst Net IT zijn stevig uitgebouwde expertise. Bovendien is Net IT lid van de President’s Club 2010 voor Microsoft Dynamics. Met die prestigieuze onderscheiding schaarde Net IT uit Zottegem zich vorig jaar bij de wereldwijde top van de beste bedrijven voor Microsoft Dynamics.

Verticale oplossingen

Voor bepaalde doelgroepen creëerde het bedrijf nog efficiënte aanvullende toepassingen zoals voor steden en gemeenten het adressenbeheer, postregistratie, notulenbeheer …. Bedrijven uit de opleidings- en evenementenbranche genieten van de bovenop Microsoft Dynamics ontwikkelde tools voor onder meer programmabeheer, inschrijvingen en facturatie, facility management, …. De hr-sector is dan weer letterlijk en figuurlijk in de wolken met de matching-tool die nieuwe vacatures linkt aan een pool van potentiële kandidaten, wat de selectieprocedure gevoelig kan versnellen.

ICT-ondersteuning

Net IT verzorgt zowel IT-oplossingen via interne datacenters als via cloudsystemen. “Dat was al één van onze specialisaties toen de ‘cloud’ nog een relatief onbekend begrip was. Wij maken het verschil onder meer door een heel kwaliteitsgerichte en transparante aanpak, met een voortdurend bemande servicedesk.”

Ter ondersteuning van de hoogwaardige, verticaal geïntegreerde CRM-oplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics, blijft de onderneming ook de ICT-infrastructuur van haar klanten verzorgen. “We zijn HP Preferred Partner en bedienen onze klanten met diensten voor systeem- en netwerkbeheer, monitoring, backup, antivirus en antispam,…. Hierbij kiezen we voor een vooruitstrevende aanpak met de meest recente technologieën, waardoor het ICT-park en de CRM-oplossingen van onze klanten gegarandeerd volledig up-to-date zijn,” besluiten Jan Hofman en Luc Van der Putten.

Gentse Steenweg 281, 9620 Zottegem
Tel.: 09-361 82 33, Fax: 09-361 82 35
sales@net-it.be, www.net-it.be