Netwerkevent Manager Launch te gast bij Gourmet Invent in Gent

130 [800x600]

De 1e Manager Launch van 2011 voor de lancering van Vlaanderen Manager nr. 36 vond plaats op woensdag 30 maart. In het gebouw van het ICC Ghent, verwelkomden we een 130-tal managers bij Gourmet Invent, waar de heer Henk Verhaest iedereen verwelkomde in hun gloednieuwe “Concept Store”.

Tijdens de presentatie werd de nieuwe Vlaanderen Manager voorgesteld. Daarna was het de beurt aan ons allereerste exemplaar van MaXLife Vlaanderen Lifestyle. Het eerste exemplaar werd officieel overhandigd aan Eerste schepen Mathias De Clercq. Daarna presenteerde Manager TV haar trailer over het stedendossier Gent.

De avond werd afgesloten met een netwerkreceptie. De aanwezigen kregen de gelegenheid om via onze account managers op een informele manier voorgesteld te worden en hun netwerk uit te breiden.
Bij het vertrekken mocht iedereen een Manager-giftbag meenemen, met daarin: de eerste exemplaren van de magazines en de DVD van Manager TV Gent. Delino gaf ook een flesje lekkere vinaigrette cadeau, Brouwerij Huyghe zorgde voor een flesje Delirium bier (dat met de roze olifantjes) en Bel & Bo verwende iedereen met een post-it boekje én een kortingsbon twv 10 euro.

[nggallery ID=99]