Nys Juweliers – Juweeltjes van relatiegeschenken

Met een brede waaier aan prachtige horloges, indrukwekkende juwelen en andere stijlvolle accessoires ontpopte de familie Nys zich tot een onmisbare vaste waarde in het Kortrijkse ondernemerslandschap. Op vier adressen in de Groeningestad biedt Nys Juweliers een indrukwekkend lijstje topmerken aan, waar iedereen wel zijn gading in vindt. “Ook voor bedrijfs- en relatiegeschenken zijn ondernemingen en bedrijfsleiders bij ons absoluut aan het goede adres,” getuigen Kristof en Sylvie Nys.

Kristof en Sylvie Nys: “Ons aanbod relatiegeschenken varieert van prachtige horloges voor jubilarissen over luxueuze sleutelhangers tot manchetknopen. Daarnaast plezieren wij onze klanten ook met prachtige balpennen en vulpennen, chique lederwaren en stijlvolle agenda’s.”

Met ‘Het huis van het uurwerk’ gaf Albert Nys in 1946 de richting aan voor een stijlvolle familietraditie. In de Leiestraat begon hij vlak na de Tweede Wereldoorlog als uurwerkhersteller en verkoper van kleine juwelen. Vanaf 1958 leerde zijn zoon Marc thuis de stiel, om 20 jaar later de zaak van zijn vader over te nemen. “Onder het bewind van onze ouders beleefde de onderneming een stevige bloei,” stippen Kristof en Sylvie aan. Zij vormen de derde generatie en nemen sinds vorig jaar de teugels in handen.

Topmerken
Anno 2012 kunnen trouwe Nys-klanten terecht op vier adressen in de Groeningestad. “In de Lange Steenstraat bieden we vooral exclusieve producten aan: juwelen en uurwerken van topmerken als Rolex, Breitling, Cartier, Omega en Bulgari. Met de twee aan elkaar palende winkels in de Leiestraat mikken we op het segment daar net onder. Hier vinden onze klanten moderne en elegante juwelen van Italiaanse en Belgische merken en stijlvolle Zwitserse uurwerken. Ons filiaal in shoppingcenter K biedt een combinatie van het assortiment dat wij in de andere winkels presenteren.”

Relatiegeschenken
Ook voor relatiegeschenken vindt u bij Nys ongetwijfeld de oplossing waar u al zo lang naar zocht. “Ons aanbod varieert van prachtige horloges voor jubilarissen over luxueuze sleutelhangers tot manchetknopen. Daarnaast plezieren wij onze klanten ook met prachtige balpennen en vulpennen, chique lederwaren en stijlvolle agenda’s. Dat uitgebreide superieure gamma is vrij uniek in België.”
Daarnaast blijft Nys Juweliers zijn reputatie van professionele uurwerkhersteller alle eer aandoen.

Eigen creaties
Voor wie tussen alle oogverblindende juweeltjes nog niet helemaal vindt wat hij zoekt, pakt Nys uit met gepersonaliseerde oplossingen op maat. “Daarbij werken we samen met de klant een heel persoonlijk ontwerp uit. Op die manier betrekken wij hen bij een heel creatief proces, zodat het uiteindelijke resultaat nog intenser gekoesterd wordt. Zo groeit een juweel echt uit tot een verlengstuk van uw persoonlijkheid,” verduidelijken Kristof en Sylvie Nys.