Oude Vismijn indrukwekkende gastlocatie voor Manager Launch

Dinsdag 25 september mochten we onze managers verwelkomen in het fantastisch gerestoreerde pand van de Oude Vismijn in Gent. Romantisch gelegen naast het water en tegenover Het Gravensteen. Hier werden de nieuwe magazines gelanceerd: Vlaanderen Manager 42 en Maxlife Vlaanderen Lifestyle 5. Ook de Manager TV productie Z-steden Brugge werd voorgesteld.

Dhr. Leroy verwelkomde iedereen en gaf een woordje uitleg over de geschiedenis van de historische locatie. Deze keer mocht Eddy Maerschalck van the AIM (Association of Internet Marketing) zijn coverdisplay komen afhalen tijdens de voorstelling van de magazines. Ook de coverfiguur van het lifestyle magazine Maxlife werd naar voor geroepen, Stefan De Puydt van De Puydt Haarden, hij werd vertegenwoordigd door zijn echtgenote Katrien Van Laere. Ook de trailer van Manager TV met het nieuwe product “Z-steden” dossier Brugge werd aandachtig bekeken door de aanwezigen.

Voor het netwerken had de locatie een lekker buffet voorzien. Klaargemaakt door de professionele koks die de aanwezigen aan het werk konden zien via de open keuken, mooi architectonisch verwerkt in de imposante feestzaal als een zwevende verdieping. De aanwezigheidslijsten werden weer goed gebruikt, zodat onze account managers druk in de weer waren om iedereen persoonlijk aan mekaar voor te stellen. Bij het naar huis gaan kreeg iedereen een exemplaar van het magazine in de Manager-giftbag, maar ook een prachtig dessertje aangeboden door het huis en een doosje cuberdons van Confiserie 2000 !

Bekijk ook zeker het sfeer verslag op www.manager-tv.be

[nggallery id=159]