Pass HR-services – “We zoeken steevast naar de mens achter de kandidaat”

Pass HR-services, gevestigd in de regio Aalst, is een selectie- en interimkantoor dat een waaier aan HR-diensten aanbiedt aan haar klanten. Gedelegeerd bestuurder Pascale Wijnandt legt daarbij de belangrijkste klemtoon op creativiteit en persoonlijke aanpak.

Pascale Wijnandt.

Pass HR-services is in feite een overkoepelende naam voor diverse bedrijven. Zo gaat men bij Pass Selectie op zoek naar potentiële medewerkers voor klanten, via een duurzame selectie met respect voor de werkomgeving en de bedrijfscultuur. Binnen de twee maanden wordt iedere klant geholpen. Met Pass Interim zorgen de Passmedewerkers voor een accurate follow-up van elke interim-functie waarbij de positieve kleinschaligheid als een onmiskenbare troef wordt uitgespeeld. Daarnaast krijgen de klanten desgewenst ook HR-advies en outplacementdiensten aangereikt.

Persoonlijke benadering

Pass HR-services mikt vooral op kwalitatieve kandidaten, eerder dan op de grote massa. “Daarvoor zijn we ook bekend bij onze klanten die over heel België verspreid zitten, maar zich toch voornamelijk in het Brusselse situeren,” zegt gedelegeerd bestuurder Pascale Wijnandt. “We maken er een erezaak van dat onze selectie beantwoordt aan het profiel dat onze klanten hebben opgegeven, of het nu om vaste of interim-medewerkers gaat. Dankzij ons kleinschalige karakter kunnen we heel snel op de bal spelen en kandidaten via een persoonlijke benadering kort opvolgen. We zoeken in feite steevast naar de mens achter de kandidaat.”

Creativiteit troef

Wegens de schaarste op de arbeidsmarkt neemt Pass HR-services haar toevlucht tot tal van creatieve oplossingen om de werknemersnood bij haar klanten weg te nemen. “Een voorbeeld daarvan zijn onze locatie en baanbrekende selectiemethoden,” vertelt Pascale Wijnandt. “We zitten bewust niet in een stadscentrum waar iedereen vrijblijvend kan binnenwandelen. Hier moeten kandidaten enige moeite doen om tot bij ons te geraken, wat al meteen een eerste indicatie is van hun motivatie voor een aangeboden job. Onze kantoren zien er ook heel bewust eerder uit als een huis dan als een klassiek kantoorgebouw. Kandidaten voelen zich hierdoor sneller “thuis” wat een diepgaandere selectie vergemakkelijkt. De strijd om talent is hevig, en iedereen vist in dezelfde vijver, maar onze aanpak is uniek. Dat maakt het verschil.”

Pass Selectie bvba / Pass Interim nv
Iddergemsesteenweg 73, 9450 Haaltert
Tel.: 054-31 07 51, Fax: 054-31 07 59
selectie@pass.jobs, www.pass.jobs