PEAS – Comfortabel naar elke bestemming in luxueuze wagens

In een tijd waarin elke seconde kostbaar is, win je als manager heel wat tijd door te kunnen werken in de wagen. PEAS speelt hierop in met een onberispelijke service op vlak van luchthavenvervoer, met een taxidienst en via het verhuur van privéchauffeurs. “Dat geeft een zekere uitstraling, maar is bovenal erg makkelijk en comfortabel,” stipt zaakvoerder Lieven Claeys aan.

Lieven Claeys.
Lieven Claeys.

Welke correlatie is er tussen luchthavenvervoer en de economische conjunctuur?
Lieven Claeys: “Wij voelen onmiddellijk hoe de economie evolueert. In tijden van groei, vinden er veel meer zakenreizen plaats. Door onze jarenlange ervaring in deze nichemarkt bouwden wij een trouw cliënteel op, dat vervoer in klassewagens zoals Mercedes en Volvo oprecht apprecieert. De achilleshiel van ons beroep is een gebrek aan een correcte reglementering, waardoor iedereen met een wagen en een vergunning in principe kan starten. Gelukkig opteren vooral zakelijke klanten snel voor kwaliteit.”

Waarin schuilt die kwaliteit?
“Vriendelijkheid, stiptheid en respect beschouwen wij als een evidentie. Die aanpak trekken we naadloos door in onze verhuurdienst van privéchauffeurs. Heel wat CEO’s en managers vinden het interessant om tijdens een drukke dag of een zakenreis naar de bestemming te worden gebracht en intussen in de wagen te kunnen verder werken. Bovendien is het ook erg makkelijk: ze worden aan de deur afgezet, komen bij slecht weer niet met een nat pak aan en hoeven niet zelf naar parking te zoeken.”

Intussen heeft u nog een andere leemte op de markt ingevuld?
“Met Taxi Leiestreek hebben we het eerste taxibedrijf in Deinze opgericht. Daardoor kunnen we nu gevat anticiperen op de stijgende vraag naar korte, regionale ritten.”

Fiche
Opgericht: 1996.
Afkorting: PEAS staat voor Pan European Airport Service.
Wagenpark: 2 Mercedes Sprinters (tot 8 personen), 2 Mercedes Viano’s (tot 7 personen), 3 Mercedes E-klasse, 1 Mercedes S-klasse (topwagen), 1 Mercedes B-klasse, 2 Volvo’s V70.
Diensten: luchthavenvervoer voor professionele en particuliere klanten naar alle Europese luchthavens; verhuur privechauffeurs (al dan niet met eigen wagen); Taxi Leiestreek (korte ritten in en om Deinze); shuttleservice voor privé- of bedrijfsfeest.
Meerwaarde: PEAS is de klok rond bereikbaar (24 uur op 24, 7 dagen op 7) en hecht het grootste belang aan prijstransparantie. De prijs is op voorhand bekend.

logo PEAS_cmykPoelstraat 65 – 9800 Deinze – T 09 386 21 22 – peas@peas.bewww.peas.be