PlasTec – Altijd exclusieve kunststofprofielen

PlasTec produceert sinds 1993 kunststofprofielen voor industrie, bouw en als decoratief eindproduct. In 2005 vond de onderneming een onderkomen in een nieuwbouw in De Prijkels.

Paul Dhondt en Team Plastec van links naar rechts : Peter, Donatienne, Paul Dhondt, Martine, Tom, Dirk, Maartkin.
Paul Dhondt en Team Plastec van links naar rechts : Peter, Donatienne, Paul Dhondt, Martine, Tom, Dirk, Maartkin.

PlasTec werd al meermaals bekroond met de Hermesprijs, Laureaat van de Arbeid en als Zelfstandig Ondernemer van het jaar. Vandaag beschikt het bedrijf over vijftien productielijnen en een 30-tal medewerkers. In 2013 vingen de werken aan die tot quasi een verdubbeling van de oppervlakte zullen leiden, klaar voor nieuwe projecten en bijkomende expansie.

Woningbouw en industrie
Zaakvoerder Paul Dhondt: “Onze kunststofprofielen komen in hoofdzaak op de Belgische markt (70 %) en in de buurlanden terecht. Je vindt ze terug in de woningbouw en renovatiemarkt (meubelen, gordijnrails, plinten, afwerking voor ramen, deuren, veranda ’s …), maar ook in de industrie (displays, isolatieplaten, schroten, panelen, serres …).

Custom made profielen
Custom made profielen vormen dé specialiteit van PlasTec. De ontwikkeling en de optimale samenstelling van de kunststof worden bepaald in nauw overleg met de klant. “Wij vervaardigen een aangepaste matrijs, zodat het product volledig tegemoetkomt aan de eisen van de klant. Ieder profiel is bijgevolg specifiek en exclusief.”

logo PLASTEC_rgb_lowPrijkelstraat 32 – 9810 Nazareth – T 09 384 79 26 – pauldhondt@plastec.bewww.plastec.eu