Play AV – Professioneel inzicht in beeld, klank en licht

U vraagt, wij draaien: Play uit Nazareth zet die leuze dagelijks letterlijk in de praktijk om. De onderneming van zaakvoerder Dirk Verhellen investeert sinds 1988 in een hyperprofessionele dienstverlening inzake verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele diensten en materialen. “Dankzij de overname van collega’s in Tervuren en Temse krijgen wij ook in Brussel en Antwerpen een steviger voet aan de grond.”

Dirk Verhellen: “In een door het vakblad Experience gehouden enquête onder honderden bedrijven, kwamen wij voor het derde jaar op rij als meest gewaardeerde audiovisuele partner naar voor.”

Sinds meer dan 20 jaar ontpopt Play zich tot een toonaangevende speler op de audiovisuele markt. “De niet aflatende inzet om voor iedere locatie de juiste balans inzake licht, klank en beeld te vinden, etaleren wij nu ook volop in de regio’s Brussel en Antwerpen. De overname van AV Line in Tervuren (twee jaar geleden) en AV Studio uit Temse (eind februari dit jaar) is een verrijking voor de complementariteit van onze klantenportefeuille. Met die collega’s deel ik de visie dat het onmogelijk is geworden om alleen verder te groeien.”

Kwaliteit, een goede gewoonte
Naar de toekomst toe zijn nog meer overnames mogelijk, indien die passen in het strategisch kader van de Play-visie. “We hechten erg veel belang aan de hoogwaardigheid van onze service. Kwaliteit is hier geen verkoopspraatje, maar een gewoonte. Zo besteden we met de verhuurafdeling de grootste aandacht aan een correcte opvolging, een duidelijke communicatie via audio- en videoconferenties en een innovatieve aanpak door middel van raamcontracten. Daarnaast garanderen we een transparante prijssetting, wat erg duidelijk is voor de klant.”

Totaalservice
Naast audiovisueel professionalisme verblijdt Play haar klanten ook met een gevoelige meerwaarde op logistiek vlak. “Wij zorgen voor de opslag van meubilair en toebehoren voor evenementen en roadshows. Die gecentraliseerde aanpak is financieel interessant voor de klant én biedt ook een ecologische bonus, aangezien er maar één transport naar de desbetreffende locatie moet gebeuren.”

Sterke reputatie
Al die troeven samen zorgen voor een hoge tevredenheid bij de klanten. “In een door het vakblad Experience gehouden enquête onder honderden bedrijven, kwamen wij voor het derde jaar op rij als meest gewaardeerde audiovisuele partner naar voor. Die waardering verheugt ons enorm en is een stimulans om te blijven focussen op kwaliteit. Daarom blijven wij ook investeren in een eigen professionele opleiding voor potentiële nieuwe medewerkers, die in ons eigen visitorium door specialisten uit de branche wordt gegeven.”