All Recup – Revolutionair in recyclage

Secundaire grondstoffen, verouderde gebouwen en installaties voorbereiden op hun tweede leven: dat is de kernactiviteit van All Recup uit Temse. De onderneming specialiseert zich sinds jaar en dag in de recyclage van de meest uiteenlopende materialen.

Jan Theys.
Jan Theys.

“Onze naam doet het al vermoeden: wij recupereren echt alles,” stipt Jan Theys aan. “Wij halen de secundaire grondstoffen op en staan daarnaast in voor de recyclage en verwerking. Dat doen we zowel voor vaste afvalstoffen (auto’s, oliefilters, accu’s, transformatoren van vloeistoffen, accu’s) als vloeistoffen (koelvloeistoffen, solventen, detergenten, zuren en oliën). Bovendien leveren we voor elk opgehaald product een verwerkingsattest af.”

Jan TheysDaarnaast behartigt All Recup ook het slopen en ontmantelen van industriële gebouwen en scheikundige installaties, en de recyclage van ferro- en non-ferrometalen. “We beschikken over een modern machinepark, waarmee we het schroot sorteren, knippen, persen en verkleinen.”

Ook voor de aan- en verkoop van onder meer ijzer, inox, koper, zink en lood ontpopt All Recup zich tot de ideale partner.

All Recup – Kapelanielaan 29 – 9140 Temse – T 037 11 06 84 – info@allrecup.be www.allrecup.be