Renting Car-WTS – “Vrijwel onmiddellijk de weg op met je voertuig”

De transportsector is traditioneel erg crisisgevoelig. Gelukkig zwengelt de economie langzaam maar zeker terug aan. En dat merken ze ook bij Renting Car-WTS uit Lummen. Zij financieren immers vrachtwagens.

Kristof Timmermans.

“Trekkers en opleggers,” corrigeert sales manager Kristof Timmermans onmiddellijk. “Bovendien gaat het verder dan alleen maar financieren. Wij bieden totaaloplossingen aan voor de transportsector. Bij ons kunnen ze immers terecht voor huur, huurkoop als leasing. Wat ons uniek maakt, is dat wij instaan voor de financiering, zowel in België als in hun Europese filialen. Het is niet eenvoudig om vandaag de dag geld te lenen bij een bank om een vrachtwagen te financieren, laat staan in het buitenland. Wij kunnen daar wel voor zorgen, want we zijn onafhankelijk van eender welke bank. Als de klant dat wenst, zorgen zij voor de verzekering en het onderhoud en eenmaal het voertuig in gebruik is, kan de klant overal terecht voor het onderhoud. Een all-in formule op maat van de klant.”

Immense voorraad

Op korte termijn is er meestal een akkoord over de financiering en dan kan je als transporteur vrij snel de weg op met je nieuwe trekker. “We hebben voor meer dan 5 miljoen euro rollend materiaal in voorraad.”

Niet alleen transportfirma’s zijn klant bij Renting Car WTS. Elk bedrijf kan immers voor een bepaalde opdracht wel eens een trekker-oplegger combinatie nodig hebben. Ook dan ben je bij hen aan het juiste adres: “Wij hebben een grote voorraad van trekkers en trailers die we voor korte periodes verhuren. Professioneel materiaal dat onmiddellijk beschikbaar is aan topvoorwaarden.”
Klaverbladstraat 21, 3560 Lummen
Tel.: 013-53 93 50, info@rentingcar-wts.com, www.rentingcar-wts.com