Reproduct – Strikte deadlines zijn inherent aan onze business

Vanzelfsprekend heeft u met de regelmaat van de klok grote print- of kopieeropdrachten. Die in eigen huis laten uitvoeren, kost u niet alleen personeelsinzet maar veelal is uw kopieerapparaat of printer niet gemaakt om dergelijke opdrachten af te werken. Daarom doet u een beroep op een betrouwbare externe partner. Het Gentse Reproduct zorgt al decennia lang voor een tijdige en vlekkeloze afwerking van uw kopieer- en printopdrachten en planafdrukken.

“Het particuliere cliënteel maakt nog ongeveer 10 % van onze omzet uit. Dat toont duidelijk aan dat we echt georiënteerd zijn op de bedrijfswereld.”

Reproduct is in Gent en ruime omstreken vooral bekend als kopieerzaak maar er valt veel meer te vertellen over deze onderneming. Gedelegeerd bestuurder Philippe Haeck geeft tekst en uitleg. “Toen ik de zaak in 1990 overnam, opteerde ik er onmiddellijk voor om te evolueren van kopieerzaak naar een regelrecht dienstenbedrijf. Momenteel zijn we dan ook niet langer enkel in kopiëren gespecialiseerd maar ook in printen en planafdrukken. Begin jaren ’90 sprongen we meteen mee op de digitale snelweg, zodat we nu ook specialist zijn in digitaal printen, zowel op klein als op groot formaat.”

Oriëntatie op bedrijfswereld
Reproduct richt haar dienstverlening vooral op bedrijven uit Gent en de omliggende regio maar ook de lokale hogescholen en de universiteit zijn er kind aan huis. “Het particuliere cliënteel maakt nog ongeveer 10 % van onze omzet uit,” vertelt Philippe Haeck. “Dat toont duidelijk aan dat we echt georiënteerd zijn op de bedrijfswereld. Professionele kopieer-, print- of planafdrukmachines zijn immers immens duur en veelal niet rendabel voor bedrijven. Daarom doen ze best op onze diensten een beroep. Als het volume groot genoeg is, leveren we de bestelde exemplaren zelfs aan de deur. En voor architecten hebben we een vaste ronde die we dagelijks beleveren, vooral dan met planafdrukken.”

Uitvoering moet perfect zijn
Reproduct onderscheidt zich op de markt door een totaalpakket aan haar klanten aan te bieden. Philippe Haeck: “In eerste instantie checken we altijd of de binnengelopen opdracht tiptop in orde is. Grafisch kan er bijvoorbeeld iets misgegaan zijn. Daarom is een dergelijke pre-analyse altijd nodig. De uitvoering moet sowieso perfect zijn. Vinden we het resultaat niet bevredigend, dan herbeginnen we – zonder discussie. En last but not least, het respecteren van strikte deadlines is inherent aan onze business. Daar hebben we inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in.”

 

 
Voskenslaan 205 – 9000 Gent – T 09 265 81 81
info@reproduct.be – www.reproduct.be