SB Interieur – Moderne interieurs met klassieke materialen

SB interieur Oudenaarde
Steven Beunens.

Steven Beunens heeft een passie voor design en stijlvolle interieurs. Geschoold als ambachtelijk meubelmaker en bouwkundig architect startte hij zijn eigen bedrijf en wist hij zijn creativiteit in de juiste richting te sturen. Woningen, winkels, horeca, kantoren in eigen streek, woningen en flats in Saint Tropez, Monaco, Londen, Spanje, Duitsland …: elke klant krijgt dezelfde service.

Welke interieurprojecten pakken jullie aan?

SB interieur Oudenaarde modelwoning waar zij wonenSteven Beunens: “Wij maken geen onderscheid. Wij richten ‘woningen’, winkels en horecazaken in, maar ook kantoren en flats. Zowel nieuwbouw als renovatie, uitbreiding van bestaande woningen enzovoort in binnen- en buitenland. Zelfs poolhouses en outdoorprojecten nemen we aan. Alle eetstandjes in de Ghelamco Arena zijn van onze hand en we bouwden recent zelfs de Porsche-standen op het WTA tornooi in Stuttgart. Onze vakkennis is een fantastische troef. Ik ben meubelmaker en architect, al werk ik voor projecten vaak samen met andere architecten: vaste partners of de architect van uw keuze. Door mijn opleiding weet ik waarover het gaat en dat levert goede resultaten op. Doorgaans tekenen we moderne interieurs met klassieke materialen, zoals leisteen, marmer, eik of notelaar. Dat is een stijl die dertigers en veertigers aanspreekt, maar ook oudere klanten.”

Een nieuwe stap is de ontwikkeling van eigen meubilair?
“Met Piet Goddaer startten we een eigen merk, Casaumana. Onze mobiele in-outdoorkitchens en -bars worden verdeeld onder deze merknaam. ‘Enlarge your Space with mobile Furniture, Indoor design for outdoor using’ noemen we dat! En onze buitenbars worden bij ons vervaardigd uit degelijke materialen: teak, inox, composietsteen en Corian van DuPont. Ook op andere terreinen blijven we creatief: op de Grote Markt van Oudenaarde openden we ‘Moonshine Coyote’, een trendy lounge bar met een SB Business Lounge Room, Outdoorcooking And Cocktails in Bar Casaumana en ook een private room voor recepties of seminaries.”

De showroom en modelwoning in Oudenaarde zijn een vitrine van jullie kunnen?
“We presenteren in onze showroom al sinds 2009 meubilair van Dirk Wynants (Extremis) en Piet Boon, handgetufte tapijten van Tom’s Factory, kunst van Jean Degryse enzovoort. Maar we ontwikkelen nu naast onze outdoor kitchen bars ook een eigen meubellijn, met onder meer stoelen, functionele tafels en zetels, geproduceerd in het eigen atelier in Oudenaarde. Zo krijgen zetels en zelfs tafels handige opbergruimtes!”

FICHE

  • Opgericht in 1997-1998.
  • Ontwerp en realisatie van interieur totaalinrichtingen.
  • Eigen meubelcollectie Casaumana, nu voor buitenmeubilair, straks ook voor indoor tafels, stoelen en ander meubilair.
  • 15 medewerkers en een aantal vaste partners-onderaannemers.

 Logo SB In&Outdoor_rgb_lowGentstraat 171 ­ – 9700 Oudenaarde – T 0476 62 11 82
stevenbeunens@me.com www.sbinterieur.be – www.casaumana.be