ServCat – Een solide, maar flexibele IT-partner

IT-support, Cloudoplossingen, ICT Audit, Helpdesk … ServCat biedt kmo’s een complete dienstverlening. Knowhow en service vormen hierbij de sleutels tot het succes.

Koenraad Haedens.
Koenraad Haedens.

Koenraad Haedens adviseerde verschillende sociale secretariaten en ontdekte zo een aantal gemeenschappelijke IT-behoeften. Het vormde eind 2011 de aanleiding voor de oprichting van ServCat, met cofinanciering door een zestal partners-klanten. Vandaag stelt een team van vier mensen zijn expertise ter beschikking van een bredere klantenkring.

Het complete scala
ServCat biedt een totaalpakket aan oplossingen. Koenraad Haedens: “Bij small business klanten implementeren en configureren wij hard- & softwareoplossingen, al dan niet in de cloud. We beschikken over een datacenter in Oostkamp, waar we de hosting verzorgen en rack-space verhuren. Kleine kmo’s kunnen bij ons terecht voor een managed desktop formule, aan grotere structuren verhuren wij dan weer virtuele servers.”

Snel en correct
Service is een kernbegrip in de IT-wereld, zo ook voor ServCat: “Bereikbaarheid, reactiesnelheid en flexibiliteit blijven fundamenteel. Wij ondersteunen en adviseren onze klanten, onder meer met een remote support oplossing via de bemande helpdesk. We kunnen ook iemand ter plaatse sturen om het euvel te verhelpen.”

logo ServCat_cmykDerbystraat 51 – Blok D 193 – 9051 Gent – T 09 220 06 91 – koenraad@servcat.bewww.servcat.be