Somoco – “Mobiele applicaties en open ERP op maat”

Een optimale controle over uw bedrijfsprocessen, en altijd en overal toegang hebben tot uw bedrijfsgegevens: het zijn maar enkele van de voordelen die software-specialist Somoco uit Wingene de West- en Oost-Vlaamse kmo-markt aanbiedt.

Zaakvoerder Arne Vermeersch kan terugvallen op meer dan 25 jaar ervaring in de IT-sector. Dankzij die uitgebreide knowhow kan zijn team gepaste ERP-oplossingen en mobiele appli-caties uitdokteren.

foto VM48 Somoco_002_low“Pegasus is de gedroomde oplossing voor vertegenwoordigers die tijdens klantenbezoeken op een makkelijke en veilige manier toegang tot klant- en bedrijfsgegevens willen.” – Arne Vermeersch.

“We hebben bewust gekozen voor een open ERP-systeem, omdat dit Belgisch pakket een heel geschikte oplossing is voor de meeste kmo’s. Naast een ruim scala aan basisfuncties, kan dit kwalitatieve en uiterst betaalbare systeem bovendien perfect worden aangepast aan de behoeften van de klant.”

Die flexibiliteit weerspiegelt zich ook in het Pegasus-pakket. “Pegasus is de gedroomde oplossing voor bedrijfsleiders en vertegenwoordigers die tijdens klantenbezoeken op een makkelijke en veilige manier toegang tot klant- en bedrijfsgegevens willen. Dit laat hen toe om de klant bijvoorbeeld te informeren over de status van diens bestelling, eventuele klachten te noteren, enzovoort.”

logo somoco_rgb_lowLijsterlaan 38 – 8750 Wingene – T 051 65 51 36 – M 0479 06 43 33 – info@somoco.bizwww.somoco.biz