Straaltechniek International – “Innovator met ongekende knowhow”

Op zoek naar apparatuur voor oppervlaktebehandeling? Straaltechniek International is door zijn knowhow dé referentie. Enkel een oplossing op maat, volledig volgens uw noden, is goed genoeg. Dit in combinatie met een snelle levering en een uitstekende service maken dit bedrijf uit Aartselaar tot de ideale partner.

AM60-Straaltechniek Internationalopname 26_lowOf je nu een gevel ziet of een balustrade, een laadklep van een vrachtwagen of het chassis van een treinwagen, de kans is groot dat het door een van de machines van Straaltechniek International is behandeld. Ook de Belgische spoorwegen vertrouwen op Straaltechniek International. Andere processen die bij oppervlaktebehandeling komen kijken behoren ook tot het gamma. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verfspuitcabines en toestellen om te metalliseren. Hier zit alles voor oppervlaktebehandeling onder één dak!

Vernieuwer
Straaltechniek International maakt zijn naam als innovator ook nu weer waar. Zonder in technische details te vervallen, de nieuwe werpstraalturbine (GN WHEEL®) betekent tot 70 % meer straalrendement en een aanzienlijk langere levensduur. Dit concept is zelfs zo vernieuwend dat de Vlaamse Overheid via het Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie dit project ondersteunt.

logo Straaltechniek_rgb_110Antwerpsesteenweg 100 – 2630 Aartselaar – T 03 870 61 70 – straaltechniek@straaltechniek.comwww.straaltechniek.com