Tiltech viert tiende verjaardag

“Meerwaarde creëren door engineering”

Tiltech, de specialist in ergonomische tiloplossingen uit Dendermonde, viert op zes en zeven september feest. Klanten, leveranciers, medewerkers, vrienden en familie krijgen tijdens die tweedaagse uitgebreid de kans om de brede waaier aan oplossingen van het bedrijf te leren kennen. Dat gebeurt naar aanleiding van de tiende verjaardag van de onderneming uit Dendermonde.

Kristof Tillon en Gert Drieghe.
Kristof Tillon en Gert Drieghe.

M.M.: Hoe is Tiltech het voorbije decennium geëvolueerd?
Zaakvoerders Rudi en Kristof Tillon: “Wij hebben eigenlijk al twintig jaar ervaring in deze branche. Terwijl we destijds vooral specialisten in uitvoerend werk waren, hebben we dat dankzij engineering via gespecialiseerde medewerkers nog een stevige meerwaarde kunnen geven. Ook de componentenverkoop, zeker voor vacuümtechniek, hebben we sindsdien mooi kunnen uitbouwen. Daarnaast hebben we met SAB-BNL een dochterbedrijf opgestart dat zich vooral toelegt op schroeftechniek en profiteren klanten van de interessante synergie tussen beide bedrijven. We hadden al affiniteit met die branche en hebben gebruik gemaakt van een opportuniteit om die activiteit in ons bedrijf te integreren.”

M.M.: Welke focus legt u voor de komende jaren?
“Mede als gevolg van de crisis, willen we ook op de internationale markt sneller doorgroeien. Graag gunnen we al onze contacten begin september een brede kijk op al onze activiteiten. Daarbij laten we hen graag ook proeven van de heerlijke Portugese en Spaanse wijnen, die we via zusterbedrijf Bebidas in België importeren.”

BVC