Toffly – Een goede naam voor schrijnwerk, deur en raam

Christophe De Troyer.
Christophe De Troyer.

Ramen, deuren en schrijnwerk met dat ietsje meer: daarvoor kan u al twintig jaar terecht bij Toffly. De vastberaden keuze voor kwaliteit en service levert het team van Christophe De Troyer een uitstekende naam op. “Het is een uitstekende zaak dat de strengere isolatienormen in onze markt het kaf van het koren scheiden,” weet de zaakvoerder.

foto VM48 Toffly_jwd9588_lowToffly doet heel veel projecten in de renovatiemarkt voor particulieren. Vanwaar die keuze?
Christophe De Troyer: “Wij werken heel weinig voor aannemers, omdat op die markt een ware prijzenoorlog aan de gang is en vaak met dumpingprijzen wordt gewerkt. Daar doen wij bewust niet aan mee. Wij kiezen uitdrukkelijk voor kwaliteit en werken daarvoor samen met vooraanstaande partners zoals Schüco (Duitse fabrikant van kunststofprofielen) en Reynaers (aluminium) die voor een uitstekende ondersteuning zorgen. Bij de particulieren kiezen zeker oudere mensen echt voor kwaliteit en service, onder meer vanuit de overtuiging dat het misschien de laatste keer is dat ze investeren in nieuwe ramen en deuren. Ons team van zeven mensen bestaat alleen uit Belgen, omdat we het belangrijk vinden onze klanten in hun eigen taal te kunnen verder helpen.”

foto VM48 Toffly_jwd9545_lowIs het de bedoeling de komende jaren fors te groeien?
“Neen. Wij kiezen bewust voor een kleine schaalgrootte. Daardoor kan ik nog iedere dag zelf mee op de werf staan en persoonlijk het contact met de klant onderhouden. Op die manier kunnen we ook makkelijker de controle over ieder project behouden. Al onze producten zijn van Europese makelij. Het gebeurt wel vaker dat we een project uitvoeren terwijl de klant met vakantie is. Die grote blijk van vertrouwen willen we nooit beschamen.”

foto VM48 Toffly_jwd9527_lowFiche
Historiek: Christophe De Troyer zet met Toffly eigenlijk de schrijnwerkerij verder die zijn grootouders na de Tweede Wereldoorlog zijn opgestart.
Activiteiten: plaatsen van ramen, (schuif)deuren en schrijnwerk (dressings, plafonds, ingemaakte kasten, …) in aluminium en pvc, plaatsing van andere houten constructies, veranda’s, lichtstraten, pergola’s, sectionaal poorten, …
Markt: 70 % renovatie, 30 % nieuwbouw. 90 % particulieren, 10 % b2b.
Merken: Reynaers (aluminium), Schüco (kunststof),  Anaf, Harol.
Visie: “De strengere isolatienormen die tot 2020 van kracht zijn, zijn een uitstekende evolutie voor iedereen die kiest voor kwaliteit.”

Toffly
Wijngaardveld 8 – 9300 Aalst – T 053 77 84 21 – GSM: 0475 85 37 76 – toffly@telenet.bewww.toffly.be