Tony Baert Schilderwerken en Interieurdecoratie – Oog voor detail, zin voor perfectie

Een binnenhuisdecorateur in de échte zin van het woord. De juiste schildertechnieken, de combinatie van oude en nieuwe materialen. Creativiteit op basis van wat u als klant wil. Dat moet Tony Baert zijn

Geert Baert : “Ik werk een concept uit en bespreek dat vervolgens met de klant. Onze uitgangspunten? Kwaliteit, onderhoudbaarheid, duurzaamheid én sfeer!”
Geert Baert : “Ik werk een concept uit en bespreek dat vervolgens met de klant. Onze uitgangspunten? Kwaliteit, onderhoudbaarheid, duurzaamheid én sfeer!”

Binnenhuisdecorateurs die ‘hun ding’ willen doen? Niet zo bij Tony Baert. Onze productkennis, de mogelijkheden op gebied van sfeer en trends zijn onnoemelijk en stellen wij graag ten dienste van de interieurwens van de klant. “Ik stel de juiste vragen om te weten wat de klant echt wil,” vertelt Geert Baert. “Ik werk een concept uit en bespreek dat vervolgens met de klant. Onze uitgangspunten? Kwaliteit, onderhoudbaarheid, duurzaamheid én sfeer!

Creatief meedenken
Watergedragen verf, recuperatie van oude materialen: bij Tony Baert deden ze het al voor het trendy werd. “Wij besteden veel aandacht aan vakkennis en dus aan de bijscholing van onze medewerkers,” zegt Geert Baert. “Die denken creatief mee. En wanneer nodig, werken we samen met meubelmakers, elektriciens, vloerders en zelfs kunstenaars, om de juiste sfeer te creëren.

Mooi kantoor, hoge productiviteit
Geert Baert gelooft in de duidelijke positionering op de markt: “Ons team van 28 schilders denkt in termen van meerwaarde. Wenst u een kantoor waar mensen zich goed voelen, met een hogere productiviteit en een lager personeelsverloop tot gevolg? Dan kunnen wij u daarbij helpen. Zakelijke klanten vinden ons voor het aankleden van showrooms, onthaalruimtes en vergaderzalen met een aangename ambiance en een goede akoestiek. Ook hotels doen graag een beroep op ons om kamers een nieuwe ‘look’ te geven.

foto_VM45_TB__DSC2304_lowVergeten technieken, decoratieve effecten
Geert Baert behoort tot de vierde generatie van een schildersfamilie. “Wie weet nog hoe je lakverf of bepleistering van oude herenhuizen restaureert? Hoe je hout en marmer imiteert met verf? Ideaal voor restauraties én voor opvallende nieuwbouw.”
Of valt u voor originele schildereffecten? Dan is Artoni iets voor u. Geert Baert ontwikkelde speciale, gedeponeerde schildertechnieken. “Van sommige technieken duurde de ontwikkeling tot vijf jaar,” vertelt Geert Baert.  Betonimitatie of een verf op basis van verwerkte autobanden? Of verkiest u Jewel, een wereldprimeur in techniek op basis van Crystallized – Swarovski Elements

Inspirerende showroom
In Hamme beschikt Tony Baert over een atypische showroom. Met sfeerboxen, voorbeelden van verftechnieken, muurbekleding, raamdecoratie en zonnewering. En zelfs een heuse trendtafel. Daar liggen stoffen, accessoires, kleuren en foto’s op u te wachten om de allernieuwste internationale trends te evoceren. Hier ontdekt u wat u écht wil.

Logo Tony Baert_rgb_lowZonneke 5 – 9220 Hamme – T 052 49 94 10 – info@tonybaert.bewww.tonybaert.be