Tony Vercauteren Interieurinrichting – Een pionier in de interieurwereld

foto VM50 Tony Vercauteren_img_0223-9_low

Tony Vercauteren heeft diploma’s op zak van schrijnwerker / meubelmaker én van binnenhuisarchitect. Hij legt zich reeds 30 jaar creatief toe op interieurinrichting voor particulieren, architecten, winkelketens, kantoren, bedrijven, veilingen, farmaceutische- en andere industrieën in binnen en buitenland. Sinds kort ontwikkelt TV Interieur intelligente automatische cleanroom deuren voor onder andere farmaceutische toepassingen.

 

foto VM50 Tony Vercauteren_img_4308_low
Formen Shirtmaker.

Tony Vercauteren begon in 1984 voor eigen rekening, datzelfde jaar vernielde een brand zijn zaak. Onlangs woedde er opnieuw een brand in het atelier, gelukkig niet zo fataal als toen. Telkens werd de zaak opnieuw opgebouwd met de nodige gemotiveerde aanpak en steun van echtgenote Marlene. Sinds 1995 zijn we gevestigd in de ambachtelijke zone van Stekene. Een ruim atelier met computergestuurd machinepark en een modern functioneel kantoorgebouw geven een professionele uitstraling en groeiende werking. Belangrijk hierbij aldus Tony Vercauteren:  “Het beschikbaar stellen van gronden en de ondersteuning van de middenstand betekent een niet te onderschatten duwtje in de rug van Gemeentebestuur Stekene.”

Pioniers

“Door inzet, meedenken, kwaliteit en timing mogen wij enkele gekende winkelketens (o.a.  E5-mode, Torfs schoenen, Bent schoenen,  Formen, Pizzahut, Standaard Boekenhandel, …) tot onze goede klanten rekenen voor de innovatieve meubelen en winkelinrichtingen.”

Samen met buurbedrijf Aucxis ontwikkelt TV Interieur veilingtribunes met typische maatmeubelen. Sinds kort realiseren we met hen de intelligente automatische cleanroom deuren.

“Innovatie. Maatwerk. De markt altijd een stap voor zijn. Dat is de basis van onze bedrijfsvisie. Het strikt respecteren van deadlines vormt – een conditio sine qua non voor winkelketens en de farmaceutische sector – een belangrijke troef van Tony Vercauteren Interieurinrichting.”

logo Vercauteren Interieur_cmyk

Nieuwstraat 115 – 9190 Stekene – T 03 790 11 90 – tony@tvinterieur.bewww.tvinterieur.be