Traxgo – Uniek aanbod van track- en tracesystemen

Hoogwaardige track- en tracesystemen zijn voor talrijke ondernemingen van onschatbare waarde. In deze markt excelleert Traxgo uit Anzegem op vlak van discretie, uiterst correcte dienstverlening en een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding.

Bart Cappon.
Bart Cappon.

Traxgo doet zoveel meer dan de gebruiksvriendelijke en compacte track- en tracesystemen zomaar verkopen. “Omdat de situatie van elke klant uniek is, ontwikkelen wij voor iedereen een uniek aanbod,” legt zaakvoerder Bart Cappon uit. “Dat doen we via onze eigen ingenieurs, die met eigen producten en service een perfecte veiligheids- en detectieoplossing aanbieden. Onze gepersonaliseerde aanpak, met continue kwaliteitsbewaking en optimalisering, laat onze klanten toe hun bedrijfsvoering nog rendabeler te maken.”

Kaart fullscreen_lowPerfecte ‘detecting’ en ‘protecting’
De oplossingen van Traxgo waarborgen enerzijds een perfecte ‘detecting’, waardoor het voor de klant altijd mogelijk is zowel de actuele positie, de rapporten als de gereden routes van zijn voertuigen en machines te bekijken. Anderzijds zorgen ze voor ‘protecting’, zodat er altijd een locatie van de voertuigen kan worden bepaald. “Optioneel kunnen we ook voor een activering van de startonderbreking instaan.”

variant 6Holstraat 44 – 8570 Anzegem – T 056 49 35 87 – info@traxgo.bewww.traxgo.be