Van Beversluys & Zonen – Het perfecte sluitstuk van elke bedrijfssite

De firma Van Beversluys & Zonen geldt al bijna een halve eeuw als een specialist in poorten en afsluitingen. Elementen die in deze onzekere tijden van doorslaggevend belang zijn voor de beveiliging van bedrijventerreinen.

CRW_7749_rgb_lowDe onderneming werd in 1967 opgericht als eenmanszaak, maar groeide uit tot een solide familiebedrijf met een gevestigde reputatie voor poorten & afsluitingen, houten garages en carports en tuinhout.

Safety first
“In de bedrijfswereld is de veiligheidsproblematiek vandaag niet meer van de lucht,” weet Petra Telleir. “De bescherming van mensen, gebouwen en voorraden staat hoog op de agenda. De omheiningen en poorten moeten evenwel tegemoet komen aan de specifieke vereisten en het risicoprofiel van de site. Zaakvoerder Gino Van Beversluys kan terugvallen op meer dan 25 ervaring en elke klant perfect adviseren bij zijn keuze.”

Professionele plaatsing
De klant kiest zelf of hij de plaatsing door een Van Beversluys & Zonen team laat uitvoeren. “Het toezicht gebeurt altijd door iemand van de familie, zo is de professionele plaatsing verzekerd. En loopt er ondanks alle goede zorgen toch nog iets mis, dan staat onze dienst-na-verkoop klaar om snel in te grijpen.”

LogoVanBeversluysKarrewegstraat 66 – 9800 Deinze – T 09 386 33 92 – info@vanbeversluys.bewww.vanbeversluys.be