Vandenbroucke Window Solutions – Nieuwe vestiging voor Vandenbroucke Window Solutions

In deze tijden met strenge eisen inzake leefcomfort, isolatie en kwalitatieve afwerking vormen ramen en deuren een belangrijk sluitstuk van een bouwproject.Als specialist in PVC-buitenschrijnwerk met profiel Deceuninck kan Vandenbroucke Window Solutions op dit gebied mooie adelbrieven voorleggen.

Ooit begonnen als een kleine schrijnwerkerij in Lendelede is Vandenbroucke Window Solutions inmiddels dermate gegroeid dat een nieuwe vesting zich opdrong. Deze hebben broer en zus Mario en Kathy Vandenbroucke, de stuwende krachten achter het bedrijf, gevonden op het industrieterrein Gullegem-Moorsele, waar momenteel de nieuwe productiehall in opbouw is.

Nieuwe site

Vandenbroucke Window Solutions neemt met een personeelsbestand van 42 mensen de totale aanneming van ramen en deuren, beglazing, rolluiken, afwerking enzovoort op zich. Dit alles wordt verhuisd naar de nieuwe site, waar ook nieuwe machines in gebruik genomen worden. Dit moet toelaten de verdere groei te verzekeren.

“Waar op heden vooral projecten de omzet vormden willen we ons eveneens gaan focussen op de particuliere (ver-)bouwer, daar we overtuigd zijn van de groeiende vraag binnen deze markt. Met de nieuwe Linktrusion technologie van Deceuninck kunnen we bovendien perfect inspelen op de vraag naar energiezuinige oplossingen.

Wij hopen dan ook elke kandidaat-(ver-)bouwer tegen midden 2013 te mogen verwachten in onze nieuwe kantoren en toonzaal in de Westlaan te Wevelgem.

Kortijksestraat 102 – 8860 Lendelede – T 051 30 17 60
info@ramen-vandenbroucke.com – www.ramen-vandenbroucke.com