Verbeke Daniel & C° – Sanitair, chauffage en doe-het-zelfwinkel onder één dak

Het betere werk op vlak van sanitair en centrale verwarming: daarvoor staat bvba Verbeke Daniel & C° al sinds 1978. De ervaren en honkvaste medewerkers voeren elk project tot in de puntjes uit. “Properheid en correcte installaties genieten bij ons absolute prioriteit,” verduidelijkt Bart Van Thuyne (ook schepen voor publieke ruimte, openbare werken en mobiliteit in Deinze), die de zaak dit jaar overnam.

Bart Van Thuyne.
Bart Van Thuyne.

U nam de zaak dit jaar over, maar behield de naam. Waarom?
Bart Van Thuyne: “De firma Verbeke is een ijzersterk merk, en dat is geen toeval. Onze uitstekende reputatie hebben we te danken aan sanitaire en chauffagewerken die met de grootste precisie worden uitgevoerd. Dat gebeurt door honkvaste medewerkers, die dankzij regelmatige opleidingen op de hoogte blijven van de meest recente technieken. Daardoor zijn onze mensen perfect gewapend om onze klanten vakkundig te adviseren.”

Welke evoluties merkt u in de chauffagewereld?
“Het is een markt in volle beweging. Het nieuwe E- en K-peil, aangepaste regelgeving, groene technieken: we vinden het belangrijk dat elke medewerker die grondig kent. Zowel bij particuliere als industriële klanten plaatsen we steeds meer compacte, energiezuinige installaties. Daarnaast hecht ons publiek almaar meer aandacht aan een preventief jaarlijks onderhoud. Op die manier zijn er achteraf minder depannages nodig.”

Hoe belangrijk is de doe-het-zelfwinkel voor de afdeling sanitair en chauffage?
“Daardoor hebben wij constant een grote voorraad aan wisselstukken van alle belangrijke merken in huis en kunnen wij heel snel op dringende vragen anticiperen.”

Fiche

  • Oprichting: Daniel Verbeke begon in 1972 met sanitair en centrale verwarming. In de loop van de jaren tachtig kwam er een doe-het-zelfwinkel bij. In juli 2013 nam Bart Van Thuyne de zaak over. Hij kan nog altijd rekenen op de expertise van de vorige zaakvoerder.
  • Aantal medewerkers: 12.
  • Actieradius: heel België.
  • Aanbod doe-het-zelfwinkel: hier vinden zowel particulieren als professionals een breed assortiment aan tuingereedschap, verf en toebehoren, hand- en werkgereedschap, elektro, bouwmaterialen en werkkledij.
  • Toekomstplannen: via gerichte acties een groter professioneel publiek voor de doe-het-zelfzaak bereiken. Daarnaast zal ook het aantal installatieploegen (nu 4 teams van 2 mensen) worden uitgebreid.

Logo Daniel Verbeke-DoeselfOude Heirbaan 79 – 9800 Deinze – T 051 63 47 94 – bart@verbeke-daniel.be –  www.verbeke-daniel.be