Verbrugghe Interieur – “Van nul naar een droominrichting”

Exquise woon- en winkelinrichtingen: daarvoor bent u bij Verbrugghe Interieur aan het juiste adres. Dankzij tot de verbeelding sprekende realisaties, staat de naam Verbrugghe in de wijde Westhoek synoniem voor droominterieurs. Het zevenkoppige team rond zaakvoerder Pascal Verbrugghe slaagt er telkens opnieuw in om de plannen van uw architect tot in de perfectie uit te voeren.

Pascal Verbrugghe: “Mond-tot-mondreclame over onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding vormt onze belangrijkste instroom van nieuwe klanten.”
Pascal Verbrugghe: “Mond-tot-mondreclame over onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding vormt onze belangrijkste instroom van nieuwe klanten.”

In het najaar van 1994 stampte Pascal Verbrugghe samen met vader Patrick de gelijknamige onderneming uit de grond. “Wij boden ons vermogend cliënteel vanaf dag één maatwerkoplossingen voor keukens en badkamers, integrale woon- en winkelinrichtingen. Aanvankelijk stonden we ook zelf in voor de levering en plaatsing van ramen en deuren, maar dat laten we nu over aan zorgvuldig geselecteerde onderaannemers.”

Voorliefde voor duurzame materialen
De passie voor het vak druipt eraf bij iedere medewerker uit het jonge team, en dat straalt af op de vlekkeloze kwaliteit van elk project. “Zelf doen we hoofdzakelijk aan houtbewerking, maar ook andere duurzame materialen zoals natuursteen, composiet, metaal en glas verwerken we met de glimlach in elegante meubels, kast- en haardwanden. We verzorgen alles in eigen beheer en op simpele vraag van de klant behartigen we de integrale coördinatie van diens project, inclusief alle andere werken. Of het nu om een woon- of winkelinrichting, wijnkelder, bar, ontspanningsruimte of buitenkeuken gaat: we staan altijd in voor een nauwkeurige productie en een perfecte plaatsing. We werken hoofdzakelijk voor een tevreden publiek uit de Westhoek, maar de projecten van die mensen leiden ons vaak ook richting kust of buitenland.”

Up-to-date machinepark
Verbrugghe Interieur is vertrouwd met de meest uiteenlopende stijlen: van landelijk klassiek tot strak en ultramodern. “De horizontale structuur van onze onderneming zorgt ervoor dat iedere klant rechtstreeks met mij communiceert. Zelf blijf ik gepassioneerd door de technische kant van dit beroep, daarom werk ik graag nog altijd actief mee in het atelier.”
De privéwoning van de zaakvoerder wordt wel eens als visitekaartje voor geïnteresseerde klanten gebruikt. “Daardoor hoeven we geen extra showroom te voorzien, maar kunnen we investeren in een up-to-date machinepark. Mond-tot-mondreclame over onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding vormt onze belangrijkste instroom van nieuwe klanten. Ook onze website toont een perfect beeld over onze uitgebreide mogelijkheden.”

verbrugghe_interieur_logoOostkaai 70 – 8904 Boezinge-Ieper – T 057 21 99 40 – info@verbruggheinterieur.bewww.interieur-verbrugghe.be